Brillbird Cover Bouncy Dark Builder Gel

Noul gel cover de la BrillBird. Un gel care acoperă perfect, special creat pentru construcția unghiilor nude și pentru umplerea rapidă a unghiilor.

Share

Descriere

Gelul de construcție Cover Bouncy Dark Builder este un gel cu o culoare naturală, special creat pentru construcția unghiilor nude și pentru umplerea rapidă a unghiilor tehnice, ce necesită întreținere. Cu acest gel, munca este rapidă și ușoară.

 

Pentru ce poți folosi gelul Cover Bouncy Builder?

Profitați de avantajele oferite de acest gel, care cu siguranță va deveni un must have în salonul tău. Folosiți-l pentru umplerea rapidă a unghiilor tehnice crescute, pentru construcția unghiilor nude. Este o alegere perfectă pentru technica de înălțare a patului unghial, mulțumită consistenței, această technică poate fi realizată pe mai multe unghii simultan.

 

Cui îi recomandăm gelul Cover Bouncy Dark Builder?

Gelul Cover Bouncy Dark Builder este arma secretă atât a manichiuristelor începătoare, cât și a manichiuristelor experte. Acest gel nu poate lipsi din nici un salon de manichiură, unde munca rapidă, dar impecabilă este esențială. Este un produs cu o densitate ridicată, nu curge, dar între timp se poate modela cu ușurință, are o structură moale. Aderența acestui produs este impecabilă, se pot realiza unghii rezistente, nu crapă și fiindcă nu arde, va fi cel mai iubit produs de clientele tale.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Acest gel foarte rezistent, special creat pentru construcția unghiilor nude și pentru umplerea rapidă a unghiilor tehnice, ce necesită întreținere.
Această culoare naturală se potrivește cu pielea bronzată și creolă, astfel va deveni un Must have vara aceasta în repertoriul manichiuristelor.

 

Sumar

  • gel cover de construcție
  • densitate ridicată
  • se poate arcui cu penseta
  • ideal pentru umplerea rapidă a unghiilor
  • ideal pentru construcție
  • putere de acoperire totală și uniformă
  • se potrivește perfect cu pielea bronzată, creolă.

 

Timp de uscare

2-3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Cover Bouncy Dark Builder Gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.