Brillbird Cover Bouncy Light Builder Gel

Noul gel cover de la BrillBird. Un gel care acoperă perfect, special creat pentru construcția unghiilor nude și pentru umplerea rapidă a unghiilor.

Share

Descriere

Gelul de construcție Cover Bouncy Builder este un gel cu o culoare naturală, special creat pentru construcția unghiilor nude și pentru umplerea rapidă a unghiilor tehnice ce necesită întreținere. Cu acest gel, munca este rapidă și ușoară.

 

Pentru ce poți folosi gelul Cover Bouncy Builder?

Profitați de avantajele oferite de acest gel, care cu siguranță va deveni un must have în salonul tău. Folosiți-l pentru umplerea rapidă a unghiilor tehnice crescute, pentru construcția unghiilor nude. Este o alegere perfectă pentru tehnica de ridicare a patului unghial, mulțumită consistenței, această tehnică poate fi realizată pe mai multe unghii simultan.

 

Cui recomandăm gelul Cover Bouncy Builder?

Gelul Cover Bouncy Builder este arma secretă atât a manichiuristelor începătoare, cât și a manichiuristelor experte. Acest gel nu poate lipsi din nici un salon de manichiură, unde munca rapidă, dar impecabilă este esențială. Este un produs cu o densitate ridicată, nu curge, dar între timp este foarte ușor de modelat, are o structură moală. Aderența acestei produs este impecabil, se pot realiza unghii rezistente, nu crapă și fiindcă nu arde, va fi cel mai iubit produs de clientele tale.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Acest gel foarte rezistent special creat pentru construcția unghiilor nude și pentru umplerea rapidă a unghiilor tehnice ce necesită întreținere.
Această culoare naturală se potrivește cu aproape orice nuanță a pielii, astfel va deveni un Must have în repertoriul manichiuristelor.

 

Sumar

  • gel cover de construcție
  • densitate ridicată
  • se poate arcui cu penseta
  • ideal pentru umplerea rapidă a unghiilor
  • ideal pentru construcție
  • putere de acoperire totală și uniformă
  • se potrivește perfect cu toate tipurile de piele

 

Timp de uscare

2-3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Cover Bouncy Light Builder Gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.