Brillbird Cover Forming Builder – Extrem de dens

Inovație! O nouă formulă de geluri cover cu caracteristici senzaționale, pentru construcția unghiilor nude. 

Share

Descriere

Gelul Cover Forming Builder Gel este un gel de construcție foarte dens, din care puteți construi unghii tehnice fără a mai fi nevoie de gelul transparent. Are densitate foarte ridicată, nu se autonivelează. Această caracteristică este foarte importantă, în cazul în care construiți o formă lungă sau extremă, de culoare nude închis. Acest gel nu va curge nici la temperaturile de vară, își păstrează forma și densitatea chiar și la formarea lateralul unghiilor extreme. Dacă te-ai îndrăgostit de culoarea lui irezistibilă, îl poți folosi chiar și la realizarea unghiilor french.

 

Pentru ce poți folosi gelul Cover Forming?

Acest gel cover cu textură de jeleu are caracteristici asemănătoare gelului de construcție Iron. Se poate modela fără să curgă și se poate arcui cu penseta sau cleștele pentru arcul C.  Mai mult, se poate folosi pentru construcția unghiilor french cu o linie de zâmbet perfectă și accentuată sau pentru realizarea unghiilor dintr-o culoare nude, chiar și la forme lungi și extreme.

Pentru construcția rapidă a unghiilor într-o culoare nude urmăriți pașii: construiți un strat de bază cu un gel de construcție BrillBird după care folosiți Gelul Cover Forming pentru a acoperi întreaga unghie. Următorul pas este modelarea și mătuirea unghiei, după care aplicați/pictați modelul dorit. La final aplicați un finish și unghia este gata! Te-ai gândit că o manichiură simplă și atractivă poate fi realizată atât de simplu?

 

Cui recomandăm gelul Cover Forming?

Gelul cover Forming îl recomandăm manichiuristelor care preferă gelurile cu densitate foarte ridicată și celor care preferă gelurile cover într-o culoare închisă, care acoperă senzațional, chiar și într-un strat mai subțire.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Recomandăm gelul Cover Forming clientelor cu o piele bronzată. Acest gel este dezvoltat în așa fel încât să vă ușureze munca, atât la construcția unghiilor french, cât și unghiilor nude, de orice formă sau lungime.

 

Sumar

  • gel cover de construcție
  • efect de jeleu, densitate ridicată
  • nu se autonivelează, nu curge, își păstrează forma
  • se poate arcui cu penseta
  • ideal pentru manichiura dintr-o singură culoare
  • ideal pentru manichiura french cu o linie de zâmbet perfectă
  • putere ridicată de acoperire
  • nuanță roz prăfuit închis
  • se potrivește perfect cu pielea bronzată

 

Timp de uscare

2-3 minute în lampa UV sau 1-2 minut în Lampa LED.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Cover Forming Builder – Extrem de dens”

Adresa ta de email nu va fi publicată.