Brillbird Cover Pink Gel – Roz Natural

Gel pentru manichiura french, într-o nuanță perfectă de roz natural.

Share

Descriere

Gel cover pentru prelungirea patului unghial, care imitită culoarea naturală a unghiei. Se autonivelează perfect, astfel modelarea gelului este foarte ușoară. Gelul Cover Pink este ideal pentru o manichiură french cu o linie clară.

 

Pentru ce poți folosi gelul Cover Pink?

Pentru realizarea unei manichiuri french perfecte, după pregătirea unghiilor naturale, puneți un strat de bază din gelul de construcție BrillBird.  Folosiți gelul Cover Pink pentru a modela negativul liniei de zâmbet și apoi formați partea albă a french-ului dintr-un gel alb sau orice nuanță de gel colorat aleasă de tine. Aplicați un ultim strat de gel transparent și finisați construcția unghiei.

De asemenea, îl poți folosi ca și culoare, în cazul în care acoperi întreaga construcție cu acest gel, astfel oferind unghiilor tale o nuanță senzațională nude. Acest gel cover se poate arcui cu pensetă, pentru a obține cea ma perfectă formă de unghie.

 

Cui recomandăm gelul Cover Pink?

Acest gel cover autonivelant are densitate medie și este perfect pentru construcția ușoară a unghiilor french, cu un aspect natural.  Datorită pigmentării bogate, acoperă excelent. Recomandăm să puneți un strat mai subțire de material la cuticulă,  astfel chiar și după 2-3 săptămâni de la întreținere trecerea între unghia naturală și gelul de construcție va fi aproape invizibilă.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Gelul Cover Pink este un roz natural cu o tentă de piersică. Se potrivește cel mai mult cu tenul caucazian și cu tenul creol, și rămâne favoritul clientelor pe tot parcursul anului.

 

Sumar

  • gel cover autonivelant
  • ideal pentru manichiura french
  • pigmentare puternică
  • nuanță naturală roz piersică
  • se potrivește perfect cu pielea caucaziană

 

Timp de uscare

3 minute în lampa UV sau 1 minut în Lampa LED.

 

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Cover Pink Gel – Roz Natural”

Adresa ta de email nu va fi publicată.