Brillbird Extra Top Gel – Luciu Universal

Luciu universal de ultimă generație, pentru toate tipurile de unghii.

Share
Categorie:

Descriere

În laboratorul BrillBird, specialiștii noștri lucrează în continuu pentru a dezvolta și realiza produse cu cele mai avantajoase caracteristici, pe care orice manichiuristă le preferă. Astfel, am creat Extra Top-ul cu un luciu flexibil, super rezistent, fără strat de dispersie, cu densitate optimă, compatibil cu gelurile, gellacurile și prafurile acrilice BrillBird.

 

Pentru ce poți folosi gelul de luciu Extra Top?

Stim că de multe ori vă este greu să vă dați seama care gel de luciu este compatibil cu toate materialele cu care lucrați: gel, acryl, gel&lac, sclipici, pigment sau alte accesorii. Astfel, acest gel de luciu este universal și poate fi folosit pe orice suprafață, fără ca acesta să crape sau să se dezlipească. Ajunge să aplici un singur strat pentru un rezultat perfect. Este flexibil și, la fel ca ojele semi, poate fi îndepărtat prin împachetare, cu ajutorul soluției Acryl Remover.

Știm că multe sunteți pasionate de efectul Chrome. Dacă nu aveți la îndemână geluri colorate Brush&Go – culori fără fixare, aveți numai culori clasice sau doriți să aplicați pigmentul Chrome peste o construcție nude sau babyboomer, puteți aplica pigmentul peste acest gel de luciu. Fiind un material fără fixare, este ideal pentru această tehnică. Nu uitați, pigmentul trebuie sigilat cu încă un strat de luciu!

 

Cui recomandăm Extra Top Gel?

Recomandăm acest gel tuturor manichiuristelor care preferă gelurile multifuncționale, care pot fi folosite peste orice material. Este o alegere perfectă și pentru începătoare, care la începutul carierei vor să economisească bani, fiindcă nu trebuie să cumpăre diferite tipuri de geluri de luciu.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Fiind un gel flexibil, acest gel de luciu se poate folosi la orice tip de manichiură în salon. Este ultra-rapid, aplici doar un singur strat, se usucă repede în lampă fără strat de dispersie, astfel nu trebuie să pierzi timp nici cu degresarea unghiilor.

 

Sumar

  • gel de luciu universal
  • este flexibil
  • nu are strat de dispersie
  • are o consistență mai groasă
  • se poate îndepărta cu Remover
  • rezistă mai mult de 3-4 săptămâni

 

Timp de uscare

2 minute în lampă UV, 30 secunde în lampa LED.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Extra Top Gel – Luciu Universal”

Adresa ta de email nu va fi publicată.