Brillbird Gel Latte Extra

Gel Latte extra – componentul secret al unghiilor Babyboomer, într-o culoare albă, lăptoasă.

Share

Descriere

Gelul Latte Extra este un gel alb lăptos, puțin translucid, care este indispensabil pentru realizarea unghiilor babyboomer, un tip de manichiură care este de fapt o trecere de culori dintr-un gel cover nude de la cuticule, într-o culoare albă spre vârful unghiei.

Folosește Gelul Latte Extra pentru celebrele unghii ombre sau pentru realizarea manichiurii „french lăptos” – o tehnică prin care acoperim manichiura french cu un strat subțire de gel alb semitransparent. Se poate arcui cu penseta și e incredibil de rezistent, astfel îl poți folosi și la realizare formelor extreme în stilul babyboomer. Pentru o trecere de culoare discretă și fină, combină-l cu geluri cover de culori deschise, cum ar fi Cover Nude sau Cover Builder gel, iar dacă preferi un contrast mai puternic, optează pentru un cover mai închis. Pentru uniformizarea culorilor, creează apexul unghiei cu gelul roz lăptos Milky Pink.

 

Cui recomandăm Gelul latte Extra?

Gelul Latte Extra este un gel de construcție care îți dă posibilitatea de a fi creativă și a face unghii spectaculoase. Dacă vrei să obții un efect special și la modă, lasă-ți imaginația să zboare și creează opere de artă cu Gelul Latte Extra. Unghiile realizate cu acest gel oferă un fundal perfect pentru picturile tale artistice sau pentru decorul cu ștampila.

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Gelul Latte Extra este un gel de construcție puternic și rezistent, care se poate folosi la orice formă de unghii, dar cu cât unghia e mai lungă, cu atât e mai spectaculoas efectul obținut.

 

Sumar

  • gel de construcție alb lăptos
  • densitate optimă
  • ideal pentru manichiura babyboomer
  • ideal pentru manichiura french lăptos
  • culoare albă semitransparentă
  • se poate arcui cu penseta

Timp de uscare

2-3 minute în lampa UV sau 1-2 minute în lampa LED.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Gel Latte Extra”

Adresa ta de email nu va fi publicată.