Brillbird Gum gel

Gelul Gum este materialul perfect pentru întărirea unghiilor naturale. Folosiți-l sub oje semipermanente pentru rezistență de durată!

Share

Descriere

Singurul gel din gama BrillBird care este la fel de flexibil ca și ojele semipermanente, special conceput pentru întărirea unghiilor naturale scurte, subțiri sau fragile. Este ideal și pentru umplerea unghiilor, dar și pentru realizarea apexului perfect. Îl puteți îndepărta cu remover, împreună cu gel-lacul. Necesită un gel de luciu flexibil.

 

Gelul Gum este un gel de construcție transparent, cu molecule mari și efect fortificat de „cauciuc”. Este foarte flexibil, rezistent factorilor externi (lovituri, întinderi) și a fost special creat pentru întărirea unghiilor naturale scurte și medii. Pentru a crea unghii colorate, puteți folosi oje semipermanente. În cazul unghiilor french, folosiți gelul Gum împreună cu Nude Builder Gel&LacMani GeluriSnow White Paint gel sau oje semipermanente Hypnotic alb H13 și nude H31.

 

Cui recomandăm gelul Gum?

Recomandăm gelul Gum manichiuristelor care lucrează des cu oje semipermanente sau care au clinte care lucrează într-un mediu sau cu soluții care pune în pericol integritatea unghiilor. Folosind acest produs pentru întărirea unghiilor, gel-lacul va rezista mai mult de 4 săptămâni, fără rupere, crăpare sau dezlipire.

 

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Acest gel este ideal pentru unghii naturale scurte și medii, dar și pentru  pentru umplerea/întreținerea unghiilor crescute. Datorită moleculelor lui uriașe, ajută la întărirea unghiilor scurte, fragile, care se exfoliază ușor, astfel ele nu se vor desprinde, nu vor crăpa și nu se vor rupe.

 

Sumar

  • Gel de construcție cu o rezistență de durată, maleabil și ușor de lucrat cu el
  • Se poate pili ușor
  • Se poate îndepărta cu Acryl Remover
  • Este ideal pentru întărirea unghiilor naturale
  • Este recomandat împreună cu gel-lacuri și Mani Geluri

Timp de uscare

3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Gum gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.