Brillbird Hard Gel

Hard gel este un gel dens, special conceput pentru uz profesional în salon de către manichiuristele care doresc să lucreze mult mai rapid! Se pilește foarte ușor, se poate modela cu cea mai mare precizie și este ideal pentru orice formă de unghii!

Share

Descriere

Gelul de construcție Hard este conceput pentru munca rapidă în salon și prezintă cele mai avantajoase caracteristici: se aplică ușor și precis, se poate arcui cu penseta, nu curge la temperaturi mai ridicate, se pilește foarte ușor. Chiar dacă este un gel dens, se încălzește foarte puțin în lampă, astfel e foarte apreciat de toate clientele.

 

Gelul Hard reprezintă un progres senzațional în gama gelurilor BrillBird, cu o compoziție specială datorită căreia gelul se încălzește mai puțin în lampă și totodată poate fi pilit mult mai ușor. Îl poți folosi cu încredere pentru realizarea oricărei forme de unghii (de orice lungime), dar și pentru umplerea unghiilor crescute sau la concursuri.  Este flexibil, drept urmare poți realiza unghii impecabile, cu un arc perfect. În cazul modelele french, datorită nuanței de mov deschis a gelului cover, unghia va avea o culoare mai frumoasă, iar vârful alb nu își va schimba nuanța.

Pentru a evita intrarea aerului sub gel și pentru o rezistență de durată, înainte de aplicarea primului strat de Hard gel folosește gelul de aderență Bond sau Hypnotic Bond. După aplicarea gelului Bond pe unghia naturală, urmează stratul de bază din Hard Gel, cu care veți trece și peste șablon, până la lungimea dorită. În cazul unghiilor colorate, puteți realiza întreaga construcția din acest gel, iar în cazul manichiurilor french, îl puteți folosi pentru stratul de bază, dar și pentru formarea apexului.

 

Cui recomandăm gelul Hard?

Ca sursă de inspirație în conceperea gelului Hard am avut manichiuristele care primesc zilnic solicitări foarte diverse în privința formei unghiei clientelor și totodată construiesc unghii scurte, lungi, chiar și extreme. Cu acest gel poți economisi timp valoros fiindcă se pilește cu ușurință și poți obține forma perfectă în cel mai scurt timp. Este un gel profesional, care cu siguranță va deveni aliatul tău ideal în munca de salon. La fel, este alegerea perfectă dacă lucrezi într-un mediu foarte cald (de exemplu în aceeași încăpere cu coafezele, unde temperatura aerului e mereu puțin mai ridicată), sau dacă lucrezi mai încet și până reușești să modelezi materialul pe unghie, gelurile au tendința de a se scurge. Acest gel își păstrează foarte bine consistența, chiar și în căldură.

 

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Clientele noastre folosesc cel mai frecvent acest gel pentru umplerea super rapidă și ușoară a unghiilor crescute. Fiindcă majoritatea clientelor tale sunt fidele și se întorc pentru ședința de întreținere, cu siguranță acest gel va fi cel mai utilizat în salonul tău. Dacă alegi să-l folosești pentru construcție, îți recomandăm să ștergi suprafața unghiei cu o pensulă curată după uscarea stratului de bază.

 

Sumar

  • Gel de construcție cu densitate mărită
  • Se poate arcui cu penseta
  • Se pilește ușor
  • Elimină foarte puțină căldură în timpul uscării în lampă
  • Este ideal chiar și pentru unghii lungi sau extreme
  • Este recomandat pentru munca profesională în salon

 

Timp de uscare

3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Hard Gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.