Brillbird Icy Gel

Icy este un gel UV transparent care nu arde, cu densitate ridicată, aderență maximă și este extrem de rezistent.

Share

Descriere

Vă prezentăm primul gel de construcție BrillBird care nu se încălzește deloc în timpul uscării în lampă, în plus deține toate avantajele pe care le iubiți la gelurile noastre de construcție: rezistență și durabilitate senzațională, aderență perfectă și o textură care ajută la modelarea ușoară a materialului.

Pentru ce poți folosi gelul Icy?

Datorită caracteristicilor lui avantajoase, din gelul Icy se poate construi foarte ușor unghii de orice formă sau lungime, chiar și extreme. Deasemenea, este des folosit și pentru umplerea/întreținerea unghiilor crescute.

Are calități fantastice – nu arde în lampa UV și se se pilește foarte ușor. Este flexibil, puteți realiza din el unghii cu un arc C perfect.

Pentru a evita intrarea aerului sub gel și pentru o rezistență senzațională de 6-7 săptămâni, înainte de aplicarea primului strat de Icy Gel folosiți gelul de aderență Bond sau Hypnotic Bond. După aplicarea gelului Bond pe unghia naturală, urmează stratul de bază din Icy Gel, cu care veți trece și peste șablon, până la lungimea dorită. În cazul unghiilor colorate, puteți realiza întreaga construcție din acest gel, iar în cazul manichiurilor french, îl puteți folosi pentru stratul de bază, dar și pentru formarea apexului.

Cui recomandăm gelul Icy?

Pentru a satisface nevoiele și cerințele voastre am creat Icy Gel, un gel cu densitate mai mare, care nu va curge nici măcar în cazul în care realizați unghii lungi sau forme extreme. Datorită proprietăților lui avantajoase, acest gel este alegerea excelentă pentru munca profesionistă în salon și a devenit rapid preferatul tehnicienelor din cele mai luxurioase saloane de manichiură.

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Acest gel este ideal pentru toate formele de unghii, de orice lungime, dar și pentru umplerea unghiilor crescute. Clientele îl adoră, pentru că în timpul uscării în lampă nu se încălzește deloc. Este alegerea perfectă, în special vara sau în cazul clientelor cu unghii naturale subțiri sau sensibile.

Sumar

  • Gel de construcție cu densitate ridicată
  • Se poate arcui cu penseta
  • Nu arde în timpul uscării în lampă
  • Este ideal chiar și pentru unghii lungi sau extreme
  • Este recomandat pentru munca profesională în salon

Timp de uscare

Pentru uscare completă: aveți nevoie de 3 minute în lampa UV sau 1 minut în Lampa LED.

Realizarea arcului C: în lampa UV după 20-25 secunde, iar în lampa LED după 8-10 secunde.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Icy Gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.