Brillbird Matt Splash Top – White

Efect de stropire extrem de spectaculos! Un gel de finisare mat, îmbogățit cu fulgi albi de diferite forme și dimensiuni.

Share
Categorie:

Descriere

Se polimerizează timp de 1 minut, pentru un rezultat perfect mat, care pe urmă, se poate acoperi cu Extra Top Gel, pentru un rezultat lucios. Se poate aplica peste orice culoare, nu va modifica nuanța lor originală. Aplicat într-un strat, va avea un efect mai solid, dar dacă se aplică în 2 straturi, efectul de stropire, va fi mai intens. Fulgile negri se vor întinde perfect, astfel suprafața unghiei va rămâne complet uniform. A se agita bine înainte de aplicare! Este un gel fără fixare și flexibil.

Pentru ce poți folosi Topul Matte Splash Black?

Recomandăm acest gel de finisare pentru înclocuirea gelului de luciu, ca să obțineți unghii perfect mate cu un efect de stropire.

Cui recomandăm acest material?

Acest material este recomandat tuturor manichiuristelor, care vor să își scurteze timpul de lucru, dar totodată să tine pasul cu ultimele tendințe din domeniu.

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Recomandăm Matt Splash Top Black pentru toate clientele care vor să poartă unghii la modă, ideal pentru toate tipurile de unghii, perfect și pentru forme extreme.

Sumar:

Gel de acoperire universal
Oferă effect mat pentru toate tipurile de unghii
Nu are strat de dispersie
Rezistă mai mult de 3 săptămâni

Timp de uscare:

2 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.

Gramaj:

4 ml

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Matt Splash Top – White”

Adresa ta de email nu va fi publicată.