Brillbird No File Builder Gel

Un Gel de Construcție special dezvoltat pentru tehnica fără pilire și pentru întreținerea rapidă a unghiilor scurte, care îți va ușura munca de zi cu zi.

Share

Descriere

Ideal pentru unghii scurte. Are aderență puternică, rezistență îndelungată și fără senzații de arsură în timpul polimerizării, pentru care vor fi foarte mulțumite și clientele tale. Are o tentă ușoară de mov, care va deveni perfect transparent după polimerizare. Nu doar pentru tehnica fără pilire.

Pentru ce poți folosi No File Builder Gel – Gel pentru tehnica fără pilire?

Acest gel este dezvoltat pentru tehnica fără pilire și pentru întreținerea rapidă a unghiilor scurte. Unghia poate să fie construită foarte subțire, totuși ea va avea rezistență maximă, timp de peste 5-6 săptămâni. Are densitate mai scăzută, ceea ce rezultă la autonivelarea perfectă al materialului, pe suprafața unghiei.
Acest gel va fi partenerul tău de încredere în munca de zi cu zi, de la umplerea/întreținerea unghiilor scurte până la tehnica fără pilire. În plus, are aderență incredibilă, astfel garantăm ca unghiile clientelor tale nu se vor rupe sau dezlipi.

Cui recomandăm acest gel?

Acest gel este recomandat atât manichiuristelor începătoare, cât și celor care au deja experiență dar își doresc un material care să le ușureze munca de zi cu zi.

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Recomandăm No File Builder Gel pentru clientele care își doresc unghii scurte într-un timp foarte scurt. Ideal atât pentru contrucția cât și pentru umplerea rapidă a unghiilor scurte, cu tehnica fără pilire.

Sumar:

  • Pentru tehnica fără pilire
  • Pentru unghii scurte
  • Pentru construcție/întreținere rapidă
  • Nu arde
  • Aderență puternică
  • Rezistență îndelungată

Timp de uscare:

2-3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.

Gramaj:

5-15-50 ml

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird No File Builder Gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.