Brillbird Sapphire Gel

Gelul Sapphire face față celor mai dificile provocări și oferă rezistență și aderență maximă unghiilor voastre.

Share

Descriere

Gelul Sapphire este un gel special, creat pentru construcția unghiilor tehnice scurte dar extrem de rezistente. Secretul acestul gel constă în fibra de sticlă pe care o are în compoziție, oferind unghiilor aderență excepțională și o putere incredibilă, care împiedică ruperea sau crăparea unghiilor chiar și în cele mai extreme condiții.

 

Pentru ce poți folosi gelul Sapphire?

Gelul Sapphire este recomandat doar pentru unghii scurte sau medii și se folosește atât pentru construcția cât și pentru întreținerea unghiilor tehnice. Având în compoziție fibre de sticlă, gelul își păstrează forma și se întărește rapid, astfel nu se poate arcui cu penseta. Nu se îngălbenește deloc. Are o nuanță de albastru sticlos, care devine transparent după uscare, iar datorită intensificatorului de culoare, culorile de sub gel vor fi mai intense și luxuriante.

Se folosește împreună cu gelul de bază Bond sau Hypnotic Bond, iar această combinație va crea o manichiură pur și simplu indestructibilă.

Cui recomandăm gelul Sapphire?

Ca sursă de inspirație în conceperea gelului Sapphire, ne-am gândit în primul rând la manichiuriste care se întâmpină des cu ruperea unghiilor tehnice. Unele cliente tale au impresia că unghiile lor sunt create din fier: au obiceiuri ciudate care distrug manichiura, de exemplu își rod unghiile, deschid dozele cu unghiile, sau pur și simplu unghiile lor sunt expuse de șocuri constante. Sapphire gelul vine în ajutorul vostru și veți putea construi unghii scurte extrem de rezistente.

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Acest gel este ideal pentru unghii scurte și care nu trebuiesc arcuite cu penseta, dar este perfect și pentru umplerea/întreținerea unghiilor crescute.

Sumar

  • Gel de construcție întărită cu fibre de sticlă
  • Densitate medie și aplicare ușoară
  • Nu se poate arcui cu pensetă
  • Este ideal pentru unghii scurte, medii și pentr umplut/întreținere
  • Este extrem de rezistent cu o aderență nemaivăzută

Timp de uscare

3 minute în lampa UV. Nu se usucă în lampa LED.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Sapphire Gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.