Brillbird Uniq gel

Gelul Uniq e o adevărată legendă, favoritul campioanelor în construcția unghiilor tehnice, care a dovedit calitatea lui superioară la numeroase concursuri internaționale. 

Share

Descriere

Gelul Uniq este un gel perfect pentru construcție, se autonivelează și își menține densitatea și la căldură. Are o elasticitate potrivită pentru concursuri și este ideal pentru unghiile lungi și extreme.

 

Pentru ce poți folosi gelul Uniq?

Gelul Uniq este dezvoltat pentru construcția ușoară chiar și a unghiilor extreme. Unghia poate să fie construită foarte subțire, totuși ea va avea rezistență maximă, timp de peste 5-6 săptămâni.  Are densitate mai ridicată, astfel nu va curge la aplicarea unei cantități mai mare de gel, necesară la apexul unei manichiuri lungi sau extreme.

Acest gel va fi partenerul tău de încredere nu doar la concursuri prestigioase de nail design, dar și în munca de zi cu zi, de la umplerea/întreținerea unghiilor sau construcția acestora. În plus, are aderență incredibilă, astfel vă garantăm unghiile clientelor voastre nu se vor rupe sau dezlipi.

 

Cui recomandăm gelul Uniq?

Acest gel este recomandat pentru manichiuriste care adoră excelența și perfecțiunea. Este gelul nostru nr. 1 pentru concursuri de unghii deoarece se poate modela foarte ușor și precis. Intensifică culorile de sub el, astfel atât unghiile french cât și unghiile colorate vor avea un aspect luxuriant și fresh.

 

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Gelul Uniq satisface chiar și cele mai înalte cerințe de pe piață, astfel puteți construi din el absolut orice formă de unghii, de orice lungime. Este ideal atât pentru munca în salon cât și pentru concursuri. Numeroase traineri BrillBird din Europa deja au demonstrat că acest gel este partenerul ideal pentru o muncă excelentă, și s-au întors acasă cu cupe și medalii de aur de la cele mai prestigioase concursuri de unghii false.

 

Sumar

  • Gel de construcție cu densitate mărită
  • Se poate arcui cu penseta
  • Este ideal pentru unghii lungi și extreme
  • Este recomandat pentru munca profesională în salon și pentru concursuri de unghii
  • Are o putere de aderență senzațională

 

Timp de uscare

3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.

Sfat BB: fiind un gel mai dens, profită de opțiunea Low heat a lămpii Brill Pro, pentru a evita încălzirea prea rapidă a gelului la unghii lungi și extreme.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brillbird Uniq gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.