Gel UV Victoria Vynn Cold White French 50 ml

Share

Descriere

Gel UV de construcție este un gel de modelare/constructie cu densitate medie spre ridicata. Datorita densitatii ridicate, gelul este foarte stabil pe unghie in timpul modelarii, avand, in acelasi timp, si o capacitate buna de autonivelare. Builder Gel Victoria Vynn este un gel flexibil, rezistent, potrivit pentru toate tehnicile de lucru, fie ca vorbim de protectia cu gel pe unghia naturala, aplicarea tipsurilor sau constructia pe sablon.
Avantajele Build Gel Victoria Vynn: 1. Face parte din sistemul de gel trifazic. Este un gel atat de constructie cat si de modelare

2. Formula auto-nivelanta, flexibila, usor de inlaturat si reglabila. 3. Nu curge astfel putand fi aplicat cat mai aproape de zona cuticulei sau pe sablon fara sa curga.
4. Datorita flexibilitatii acestui gel, se poate crea foarte usor curba “C” si are proprietatea de a nu se dilata dupa indepartarea sablonului.
5. Estompează imperfecțiunile unghiei naturale – poate fi folosit ca și cover.
6. Formula non-ingalbenire.
7. Perfect pentru constructie, intretinere si tips. Este pretabil atat pentru unghii scurte, de salon, cat si pentru forme sau lungimi extreme.
8. Timp de uscare: Lampa led 60s lampa uv-120s Gama gelului de constructie Victoria Vynn consta in 9 culori de geluri de constructie. Pe baza tehnologiei de ultima ora, am creat un sistem de gel cu 3 faze uscat in lampa Led/uv. Sistemul de gel de cea mai buna calitate a fost creat pentru a fi folosit cu sabloane, tipsuri si pentru a intari unghiile naturale.
Instructiuni de folosire: 1. Dupa ce ati pregatit patul unghial cu pila si ati indepartat praful foarte bine cu o perie, aplicati Nail Prep pe toata suprafata apoi aplicati Primer sau Bond pe unghia naturala lasand sa se usuce la aer max. 50 sec. 2. Aplicati Base Gel intr-un strat foarte subtire neatingand cuticula. Dupa uscarea NU indepartati stratul lipicios ramas! 3. Dupa fixarea sablonului, se prelungeste unghia cu gelul folosind Pensula pentru Gel dreapta nr.4. Se usuca in lampa, apoi cu acelasi gel se realizeaza apex-ul, Apoi se degreseaza unghia cu cleaner si se pileste. 4. Se sigileaza unghia cu Top coat.
Volum: 15 ml

Informații suplimentare

Brand

Victoria Vynn

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel UV Victoria Vynn Cold White French 50 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *