Arter Gel Slowianka Orange 3g

Share

Descriere

Geluri de pictură Arter

Un stilist care decorează unghiile clientului său este ca un pictor care creează o lucrare pe o pânză minusculă. Așa cum un artist are nevoie de vopsele bune, un stilist de unghii nu se poate descurca fără o paletă de bază de pigmenți cu gel, datorită căreia va crea rapid decorațiuni fantastice pentru unghii. Setul Arter Painting Gels include 5 culori de bază ale pigmenților de gel, care au fost creați de Natalia Larina – antrenorul principal al Slowianka Nail Trends. De acum poți uita de amestecul care consumă mult timp între multi-arte și pigmenți! Am închis un gel ultra-pigmentat într-un tub convenabil, care vă va salva și înlocui alte produse.

Cu gelurile colorate de pictură Arter puteți face orice decor plat, indiferent de tehnica aleasă: One Stroke, Zhostovo, Micro Painting, umbrire, frotiuri, linii, precum și ombre iubite de clienți.

Cel mai mare avantaj al pigmenților gelului slavian este pigmentarea ultra-puternică a produsului, care vă permite să creați un model cu un singur strat!

Arter Paintings Gelurile nu au dispersie și, după întărirea într-o lampă UV, strălucesc, astfel încât să puteți face decorațiuni sub sau peste Top No Wipe.

Informații suplimentare

Brand

Slowianka

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arter Gel Slowianka Orange 3g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *