Aspirator de praf incorporabil PRO17 Power

Aspiratorul de praf incorporabil PRO17 Power colecteaza eficient praful rezultat in urma pilirii stratului de gel sau acrygel mentinand cu succes masa de lucru curata.

Share
Categorie:

Descriere

Aspiratorul de praf incorporabil PRO17 Power reprezinta solutia ideala pentru profesionistii din industria ingrijirii unghiilor, oferind o eficienta remarcabila in colectarea prafului rezultat in timpul procesului de pilire a straturilor de gel sau acril de pe unghii. Cu un design inovator, acest aspirator este integrat direct in masa de lucru, asigurand o aspirare rapida si eficienta a prafului in timp real.

Cu o putere de 100W, aspiratorul PRO17 Power este echipat cu patru ventilatoare pentru a asigura o absorbtie optima a prafului. Fluxul impresionant de aer de 160 m3/min garanteaza ca niciun particol de praf nu va scapa colectarii. Dispozitivul functioneaza la un voltaj cuprins intre 110V si 240V, la o frecventa de 50-60HZ, oferind astfel versatilitate in utilizare.

Dimensiunile compacte, cu o lungime de 47 cm, o latime de 30 cm si o inaltime de 14 cm, fac aspiratorul PRO17 Power usor de integrat in spatiul de lucru fara a ocupa prea mult loc. Acesta vine echipat cu doua filtre rezerva, asigurand o functionare continua si eficienta in timp. Pentru a mentine performantele optime, este esential ca filtrul special sa fie curatat dupa fiecare utilizare si sa fie intretinut in stare impecabila.

Aspiratorul PRO17 Power se remarca prin designul sau practic si caracteristicile tehnice avansate, oferind profesionistilor din domeniul ingrijirii unghiilor un instrument esential pentru un mediu de lucru curat si sigur.

Informații suplimentare

Brand

Cupio

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator de praf incorporabil PRO17 Power”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *