Aspirator de praf incorporabil PRO17

Aspiratorul de praf PRO17 include patru ventilatoare si atrage praful in filtrul special care este important sa fie curatat constant.

Share
Categorie:

Descriere

Aspiratorul de praf incorporabil PRO17 reprezinta solutia ideala pentru profesionistii din industria manichiurii si pedichiurii, oferind o performanta de aspirare superioara in timpul pilirii unghiilor. Conceput pentru a fi incorporat in masa de lucru, acest aspirator este proiectat sa colecteze eficient praful rezultat in urma pilirii straturilor de gel sau acryl, asigurand un mediu de lucru curat si sigur.

Cu patru ventilatoare integrate, aspiratorul PRO17 asigura o absorbtie optima a prafului, reducand astfel timpul necesar pentru a curata si elimina particulele fine din jurul zonei de lucru. Acest dispozitiv puternic are o putere de 48 de wati, oferind o performanta eficienta intr-un pachet compact.

Caracteristica sa distinctiva consta in capacitatea de a atrage praful intr-un filtru special. Pentru a mentine o functionare optima, este esential sa curatati filtrul dupa fiecare utilizare si sa va asigurati ca acesta este intotdeauna intr-o stare impecabila. Curatarea regulata a filtrului este cruciala pentru mentinerea eficientei si prelungirea duratei de viata a aspiratorului.

Aspiratorul de praf PRO17 vine echipat cu doua filtre de rezerva, oferindu-va posibilitatea de a schimba filtrul atunci cand este necesar, fara a afecta fluxul de lucru. Cu dimensiuni compacte de 40 x 27 x 6 cm, acest aspirator se integreaza perfect in spatiile de lucru restranse, oferindu-va flexibilitate si eficienta in cadrul activitatilor dvs. profesionale.

Cu un flux de aer impresionant de 120 m3/min si un voltaj adaptabil intre 110v si 240v la o frecventa de 50-60Hz, aspiratorul de praf incorporabil PRO17 este alegerea perfecta pentru cei ce cauta performanta si fiabilitate in industria manichiurii si pedichiurii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator de praf incorporabil PRO17”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *