Aspirator de praf Taifun III GreenTech

Aspiratorul de praf Taifun III GreenTech asigura o putere de aspirare foarte buna pentru a mentine masa de lucru curata.

Share
Categorie:

Descriere

Aspiratorul de praf Taifun III GreenTech reprezinta un instrument de ultima generatie, dezvoltat cu tehnologia avansata GreenTech EC, menit sa ofere o extractie profesionala a prafului. Combinatia inteligenta a caracteristicilor cheie face din acest aspirator un instrument esential pentru tehnicienii care cauta profesionalism, durabilitate, confort si eficienta, eliminand in acelasi timp riscul de expunere la praf.

Principalele caracteristici ale aspiratorului Taifun III includ:

1. Tehnologia GreenTech EC: Asigura o performanta energetica superioara, oferind o economie de energie de pana la 30%.

2. Separarea prafului cu efectul fortei centrifuge: Procesul de aspirare utilizeaza forta centrifuga pentru a separa eficient particulele fine de praf, praful abraziv si mirosurile neplacute.

3. Curatare eficienta prin tehnologia ZF: Necesita doar 3-4 curatari pe luna, iar schimbarea filtrului este necesara doar o data pe an, asigurandu-se astfel o intretinere minima.

4. Material durabil: Construit din aluminiu, cu o finisare pudrata alba, aspiratorul Taifun III se evidentiaza prin rezistenta si durabilitate.

5. Ventilator plat din ebm-papst: Dotat cu un ventilator plat de inalta calitate, acest aspirator asigura eficienta maxima in procesul de aspirare.

6. Control al puterii fara trepte: Permite reglarea precisa a puterii in functie de nevoile tehnicienilor, oferind astfel o flexibilitate optima in utilizare.

7. Compatibilitate cu acril si gel UV: Perfect adaptat pentru lucrul cu materiale precum acril si gel UV, aspiratorul Taifun III se potriveste perfect in orice mediu de lucru.

8. Eliminarea eficienta a prafului fin: Indicat pentru persoanele care sufera de alergii, aspiratorul Taifun III indeparteaza aproape complet praful fin si particulele de depozitare.

Caracteristici tehnice:

– Putere: 83W
– Garantie: 15 ani, oferita de producator pe baza certificatului de garantie original.
– Productie: Germania
– Diametru de taiere: 16 cm
– Tensiune de retea: 230V AC / 50-60Hz
– Dimensiuni: Lungime: 49cm; Inaltime: 13cm; Latime: 45cm

Aspiratorul Taifun III GreenTech reprezinta alegerea ideala pentru cei care cauta un echipament profesional, durabil si eficient in indepartarea prafului, contribuind la un mediu de lucru sanatos si curat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator de praf Taifun III GreenTech”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *