Aspirator de praf Taifun Mini

Aspiratorul de praf Taifun Mini face parte din gama aspiratoarelor de unghii profesionale, ce ofera o capacitate de absorbtie excelenta captand tot praful de pe masa de lucru.

Share
Categorie:

Descriere

Aspiratorul de praf Taifun Mini reprezinta alegerea ideala pentru orice salon sau uz casnic, fiind conceput conform inaltelor standarde de calitate Nova Flair. Cu un design ultra-compact si performante de exceptie, Taifun Mini aduce o combinatie perfecta intre calitatea superioara si estetica inovatoare.

Principalele caracteristici ale aspiratorului Taifun Mini sunt:

1. Filtru din carbon activ cu suprafata mare de filtrare: Asigura o filtrare eficienta, retinand particule fine, praful abraziv si mirosurile neplacute. Filtrul are o suprafata mare de filtrare pentru o curatare eficienta.

2. Tehnologie GreenTech EC: Aspiratorul Taifun Mini este construit utilizand tehnologia GreenTech EC, oferind o economie de energie remarcabila de pana la 30%. Acest aspect nu doar contribuie la eficienta aparatului, ci si la reducerea consumului de energie.

3. Separare a prafului inaintea filtrului: Cu efectul fortei centrifuge, aspiratorul Taifun Mini separa praful inainte de a ajunge la filtru, imbunatatind astfel performanta si prelungind viata filtrului.

4. Curatare usoara cu tehnologia ZF: Tehnologia inovatoare ZF permite curatarea aspiratorului doar de 3-4 ori pe luna, iar schimbarea filtrului este necesara doar o data pe an, facilitand intretinerea aparatului.

5. Constructie durabila din aluminiu: Realizat din aluminiu, cu o finisare pudrata cu vopsea alba, Taifun Mini se remarca prin rezistenta si durabilitate. Ventilatorul plat din ebm-papst adauga eficienta la intreaga structura.

6. Control al puterii fara trepte: Aspiratorul dispune de un control al puterii fara trepte, permitand ajustarea fluxului de aspirare in functie de necesitati.

7. Potrivit pentru lucrul cu acryl si gel UV: Taifun Mini este perfect adaptat pentru utilizarea in saloanele de manichiura, intrucat indeparteaza in mod eficient praful fin si depozitarile de materiale precum acryl si gel UV.

8. Benefic pentru persoanele cu alergii: Datorita eficientei sale in eliminarea particulelor fine de praf, aspiratorul Taifun Mini este extrem de util pentru persoanele care sufera de alergii.

9. Garantie extinsa: Beneficiaza de o garantie de 15 ani, oferita de producator pe baza certificatului de garantie original. Cupio, distribuitorul, asigura transportul gratuit catre unitatile de service ale producatorului in primul an de la achizitionare.

10. Productie in Germania: Aspiratorul Taifun Mini este produs in Germania, garantand calitatea si performanta in conformitate cu standardele ridicate ale producatorului.

11. Specificatii tehnice:
– Tensiune de retea: 230V AC / 50-60Hz
– Putere: 83W
– Flux de aer: 187 [m3/h]
– Dimensiuni: L: 30 cm, l: 25 cm, h: 12 cm

Cu Taifun Mini, veti experimenta o performanta superioara si o calitate de neegalat, intregind spatiul dumneavoastra cu un aparat eficient si modern.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator de praf Taifun Mini”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *