Aspirator Promed

Aspirator Promed este fabricat in Germania si ofera o capacitate de aspirare buna pentru indepartarea prafului.

Share
Categorie:

Descriere

Aspiratorul Promed reprezinta alegerea ideala pentru atragerea eficienta a prafului generat in timpul pilirii, oferind o solutie de curatare superioara. Datorita clasei sale superioare de calitate, acest aspirator se remarca prin usurinta in utilizare si performanta sa exceptionala.

Cu un design ergonomic, aspiratorul Promed asigura un mediu de lucru placut si lipsit de iritatii pentru utilizator si clienti. Suportul de mana detasabil adauga flexibilitate in manevrare, iar capacitatea sa de a atrage praful de la o distanta de 20 cm optimizeaza procesul de curatare.

Eficienta aspiratorului este completata de consumul redus de energie, asigurand o functionare economica si ecologica. Fara saci de rezerva, aspiratorul Promed utilizeaza compartimente speciale pentru praf, oferind o solutie convenabila si fara probleme.

Pachetul de livrare include doua compartimente pentru praf, un prosop si un grilaj de rezerva, aducand valoare suplimentara si asigurand o experienta completa pentru utilizator. Cu dimensiuni compacte de 11 x 19 cm, aspiratorul se integreaza cu usurinta in spatiile de lucru, fara a compromite performanta.

Cu o putere de 22 de wati si un consum de curent de 0.13 A, aspiratorul Promed ofera o eficienta remarcabila, completata de un zgomot de fundal redus la 50 Hz. Fabricat in Germania, acest aspirator imbina precizia tehnica germana cu inovatia, oferind o solutie de curatare de incredere pentru nevoile tale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator Promed”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *