Cover Builder Gel 3in1

Descoperă gelul 3în1 Cover Builder, dezvoltat special pentru umplerea/întreținerea rapidă a unghiilor crescute.

Share

Descriere

Gelul de construcție Cover Builder este un gel cover roz într-o culoare naturală, special creată pentru construcția unghiilor nude și pentru umplerea rapidă a unghiilor tehnice ce necesită întreținere. Cu acest gel, munca este rapidă și ușoară. Se autonivelează, acoperă excelent, se poate arcui cu penseta și are o rezistență incredibilă.

 

Pentru ce poți folosi gelul Cover Builder?

Profitați de avantajele oferite de gelul Cover Builder, care cu siguranță va deveni un must have în salonul tău. Folosiți-l pentru unghii french, pentru umplerea rapidă a unghiilor tehnice crescute, pentru construcția unghiilor nude sau pentru o bază perfectă și uniformă a unghiilor colorate, peste care toate culorile vor avea o acoperire mai uniformă și o nuanță mai intensă.

 

Cui recomandăm gelul Cover Builder?

Gelul Cover Builder este arma secretă atât a manichiuristelor începătoare, cât și a manichiuristelor experte. Acest gel nu poate lipsi din nici un salon de manichiură, unde munca rapidă, dar impecabilă este esențială. Cover Builder este un gel autonivelant, cu o culoare de care te vei îndrăgosti la prima vedere, îți va ușura zilnic munca în salon.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Acest gel foarte rezistent e recomandat pentru ughii french de orice formă sau lungime, sau pentru unghii nude scurte, medii sau lungi. La cuticule puteți subția materialul atât de perfect, încât linia de creștere va fi aproape invizibilă. Această culoare naturală se potrivește cu aproape orice nuanță a pielii, astfel e ca un joker în repertoriul manichiuristelor.

 

Sumar

  • gel cover de construcție 3în1
  • densitate optimă, se autonivelează
  • se poate arcui cu penseta
  • ideal pentru manichiura french
  • ideal pentru manichiura dintr-o singură culoare
  • putere de acoperire totală și uniformă
  • nuanță roz natural precum cea a patului unghial
  • se potrivește perfect cu toate tipurile de piele

 

Timp de uscare

2-3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.

Informații suplimentare

Brand

Brillbird

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cover Builder Gel 3in1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *