Freza unghii profesionala XPRESS FORCE – LUXORISE Germania, 30000 RPM, Alb

Share
Categorie:

Descriere

Freza unghii profesionala XPRESS FORCE – LUXORISE Germania, 30000 RPM, culoare Alb este o freza dedicata tehnicienilor de unghii si pasionatilor de ingrijirea unghiilor, cu multiple intrebuintari, pentru realizarea unor manichiuri/pedichiuri perfecte.

Freza este recomandata pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definire a patului unghial, micsorand timpul de lucru si marind eficienta.Unitatea centrala are un design modern si este creata din materiale de calitate. Dispune de sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare.

Dispozitivul ajunge la o viteza de pana la 30.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie), fiind adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor. Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice:

Viteza: 0-30.000 rpm

Putere: 35 W

Tensiune alimentare: 220-240 V 50Hz

Culoare: Alb

Pachetul contine:

– freza electrica

– set de capete freza

– pedala

– instructiuni de utilizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Freza unghii profesionala XPRESS FORCE – LUXORISE Germania, 30000 RPM, Alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *