Gel constructie Everin Autonivelant Amethyst 50gr

Gel constructie Everin Autonivelant Amethyst excelent pentru orice tip de unghie, ofera flexibilitate buna si aspect ingrijit unghiilor.

Share

Descriere

Everin Autonivelant Amethyst este gelul de constructie care imbina armonios calitatile unui gel cover (camuflaj) si ale unui gel de tip builder (constructie), oferind astfel o solutie versatila pentru orice tip de unghii.

Acest gel poate fi utilizat pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru French de interior, conferind un aspect impecabil si ingrijit unghiilor tale. Cu o formula autonivelanta si o densitate medie, Everin Autonivelant Amethyst se adapteaza cu usurinta la forma naturala a unghiei si permite o modelare precisa a apexului.

Calitatea superioara a acestui gel se reflecta in faptul ca nu curge in cuticula, se pileste usor si se usuca rapid la lampa, facilitand procesul de aplicare si obtinerea unor rezultate profesionale. Fiind potrivit pentru orice tip de unghii, gelul Everin este flexibil, conferind o rezistenta remarcabila la socuri si lovituri, in special in cantitati mici, ideal pentru unghii foarte subtiri.

Un aspect deosebit al acestui gel consta in faptul ca nu afecteaza structura biologica a unghiei, fiind potrivit pentru constructia si intarirea acestora. Este necesara aplicarea unei baze inainte de utilizare.

Everin Autonivelant Amethyst nu doar ofera un aspect estetic unghiilor tale, ci si intareste placa unghiala, stimuland astfel cresterea sanatoasa a acestora. Versatilitatea acestui gel se evidentiaza in diversele sale aplicatii, inclusiv extensia unghiei pe sablon pentru orice lungime, formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea unghiilor. Gelul este compatibil cu orice solutie de pregatire, oferind un spectru larg de posibilitati pentru profesionali si pasionati de ingrijirea unghiilor.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Autonivelant Amethyst 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *