Gel constructie Everin Autonivelant Bubblegum 50g

Gelul constructie Everin Autonivelant Bubblegum are o pigmentatie foarte buna, este flexibil si rezistent chiar si pe unghii foarte subtiri.

Share

Descriere

Gelul Everin Autonivelant Bubblegum este o alegere perfecta pentru cei care doresc sa imbine beneficiile unui gel cover cu cele ale unui gel de constructie. Cu capacitatea sa de a se autonivela si de a oferi atat camuflaj cat si constructie, acest gel este versatil si potrivit pentru diverse aplicatii.

Indiferent de tipul de apex pe care il preferi – negativ, pozitiv sau French de interior – Everin se adapteaza perfect, oferind rezultate exceptionale. Cu o densitate medie si proprietati autonivelante, acest gel faciliteaza procesul de modelare a apexului, oferindu-i o forma perfecta.

Calitatea superioara a gelului se reflecta in faptul ca nu curge in cuticula, se pileste usor si se usuca rapid la lampa. Astfel, experienta ta de aplicare a gelului va fi simpla si eficienta. Everin Autonivelant Bubblegum este potrivit pentru orice tip de unghii, iar flexibilitatea sa il face ideal pentru rezistenta la socuri si lovituri, in special pentru unghii foarte subtiri.

Cu o formula care nu afecteaza structura biologica a unghiei, gelul Everin este perfect pentru constructia si intarirea acestora. Trebuie mentionat ca necesita aplicarea unei baze, oferind rezultate superioare fata de formulele 3 in 1. Aspectul ingrijit pe care il confera unghiilor, impreuna cu capacitatea sa de a intari placa unghiala si stimula cresterea acesteia, fac din Everin un partener de incredere pentru orice tehnician in domeniul unghiilor.

Indiferent de aplicatia aleasa – extensia unghiei pe sablon, formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale sau modelarea si corectarea unghiilor – gelul Everin Autonivelant Bubblegum se ridica la inaltime. Compatibil cu orice solutie de pregatire, acest gel redefineste standardele in materie de constructie si camuflaj, oferind rezultate exceptionale si un aspect impecabil unghiilor tale.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Autonivelant Bubblegum 50g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *