Gel constructie Everin Autonivelant Nude Skin 50gr

Gelul de constructie Everin Autonivelant Nude Skin prezinta densitate medie, nu curge in cuticula si se pileste usor.

Share

Descriere

Everin Autonivelant Nude Skin este un gel de constructie cu caracteristici remarcabile, creat pentru a satisface cerintele exigente ale profesionistilor din domeniul ingrijirii unghiilor. Cu o formula avansata si proprietati autonivelante, acest gel este conceput pentru a fi utilizat in diverse tehnici de constructie a unghiilor, inclusiv pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru stilul French de interior.

Caracteristica sa autonivelanta este un atribut esential, facilitand aplicarea uniforma si usoara, indiferent de tehnica. Cu o densitate medie, gelul ofera o consistenta echilibrata, permitand modelarea apexului cu precizie si usurinta. De asemenea, este potrivit pentru toate tipurile de unghii, adaptandu-se la diverse nevoi si preferinte ale clientilor.

Calitatea superioara a acestui gel se reflecta in multiplele sale avantaje. Nu curge in cuticula, facilitand astfel procesul de aplicare si evitand dezordinea. De asemenea, se pileste usor si se usuca rapid sub lampa UV sau LED, reducand semnificativ timpul necesar pentru realizarea manichiurii.

Un aspect distinctiv al gelului Everin este flexibilitatea sa, oferind o rezistenta excelenta la socuri si lovituri. Aceasta caracteristica il face potrivit pentru unghii subtiri, furnizand protectie fara compromisuri asupra aspectului natural al unghiei. Cu toate acestea, nu compromite structura biologica a unghiei, fiind ideal pentru constructia si intarirea acestora.

Gelul Everin necesita aplicarea unei baze si nu este un produs “3 in 1”, ceea ce contribuie la rezultate de lunga durata si la imbunatatirea aspectului general al unghiilor. Este compatibil cu orice solutie de pregatire, oferind flexibilitate si versatilitate in procesul de lucru al profesionistilor din domeniul manichiurii.

Astfel, gelul de constructie Everin Autonivelant Nude Skin reprezinta alegerea perfecta pentru extensii pe sablon, formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea unghiilor. Cu proprietati superioare si adaptabilitate la diferite tehnici, acest gel contribuie la obtinerea unor rezultate de inalta calitate in industria ingrijirii unghiilor.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Autonivelant Nude Skin 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *