Gel constructie Everin Autonivelant Pastel Kiss 50gr

Gelul de constructie Everin Autonivelant Pastel Kiss 50gr ofera unghiilor un aspect ingrijit, intareste placa unghiala si asigura o manichiura de durata.

 

Share

Descriere

Everin Autonivelant Pastel Kiss este un gel de constructie de inalta calitate, proiectat pentru a satisface nevoile profesionistilor din domeniul manichiurii. Acest gel versatil poate fi utilizat in diverse aplicatii, inclusiv pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru stilul clasic French de interior.

Una dintre caracteristicile notabile ale gelului Everin este autonivelarea sa si densitatea medie. Aceasta faciliteaza aplicarea uniforma si modelarea apexului cu usurinta, permitand obtinerea unei suprafete netede si uniforme.

Gelul Everin se distinge prin calitatea sa superioara, prevenind scurgerea in cuticula si facilitand procesul de pilire. De asemenea, se usuca rapid sub lampa UV, reducand timpul necesar pentru finalizarea procedurii.

Flexibilitatea gelului Everin ii confera o rezistenta excelenta la socuri si lovituri, facandu-l potrivit pentru diverse tipuri de unghii. In cantitati mici, acest gel devine ideal pentru unghii foarte subtiri, combinand flexibilitatea cu rezistenta.

Un aspect remarcabil al acestui gel de constructie este ca nu afecteaza structura biologica a unghiei. Acesta este potrivit pentru constructia si intarirea unghiilor, oferind totodata un aspect ingrijit si contribuind la intarirea placii unghiale, stimuland astfel cresterea sanatoasa a unghiei.

Everin Autonivelant Pastel Kiss este ideal pentru diverse proceduri de manichiura, inclusiv extensia unghiei pe sablon in orice lungime, formarea unei curbe C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea unghiilor. Pentru a obtine rezultate optime, este recomandata aplicarea unei baze inainte de utilizare, deoarece gelul Everin nu este un produs 3 in 1.

Compatibilitatea acestui gel cu orice solutie de pregatire il face usor de integrat in rutina de lucru a profesionistilor din domeniul manichiurii, asigurand calitate si rezultate durabile.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Autonivelant Pastel Kiss 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *