Gel constructie Everin Autonivelant Peaches 15gr

Gelul de constructie Everin Autonivelant Peaches este compatibil cu orice solutie de pregatire, se modeleaza usor si nu curge in cuticule.

Share

Descriere

Everin Autonivelant Peaches 15gr este un gel de constructie inovator ce reprezinta echilibrul perfect intre un gel cover (camuflaj) si un gel de tip builder. Cu versatilitatea sa, este potrivit pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau French de interior.

Cu o consistenta autonivelanta si o densitate medie, acest gel de inalta calitate ofera o experienta de lucru exceptionala. Nu curge in cuticula, permitand o aplicare precisa, iar procesul de pilire este simplu datorita uscarii rapide la lampa.

Datorita densitatii sale, Everin Autonivelant Peaches 15gr faciliteaza modelarea apexului, conferind un aspect natural unghiilor. Este potrivit pentru orice tip de unghii, oferind flexibilitate si rezistenta deosebite, ideal pentru unghii subtiri ce au nevoie de protectie impotriva socurilor si loviturilor.

Cu respect pentru structura biologica a unghiei, gelul nu o afecteaza negativ, ci contribuie la constructia si intarirea acesteia. Necesita aplicarea unei baze, nu fiind un produs 3 in 1.

Everin Autonivelant Peaches 15gr nu este doar un gel de constructie, ci si un aliat in obtinerea unghiilor perfecte. Ofera un aspect ingrijit, intareste placa unghiala si stimuleaza cresterea acesteia. Este ideal pentru diverse aplicatii, inclusiv extensia unghiei pe sablon pentru orice lungime, formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea unghiilor.

Compatibil cu orice solutie de pregatire, gelul Everin Autonivelant Peaches 15gr aduce in salonul de infrumusetare versatilitate, calitate si rezultate exceptionale.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Autonivelant Peaches 15gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *