Gel constructie Everin Autonivelant Rosy Chic 50gr

Gelul de constructie Everin Autonivelant Rosy Chic este o varianta flexibila, rezistenta si compatibila cu orice solutie de pregatire.

Share

Descriere

Gelul de constructie Everin Autonivelant Rosy Chic reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc rezultate perfecte in modelarea si intarirea unghiilor. Cu o pigmentare intensa, acest gel adauga o nuanta eleganta unghiilor, conferindu-le un aspect rafinat.

Cu un timp de uscare redus, de doar 90-120 de secunde pe fiecare unghie in lampa, si un final rapid de 60-90 de secunde pentru intreaga mana, acest gel permite obtinerea unor rezultate impecabile intr-un timp eficient.

Un aspect remarcabil al gelului Rosy Chic cover Everin este capacitatea sa de a combina caracteristicile unui gel cover (camuflaj) cu cele ale unui gel de constructie. Astfel, poate fi folosit pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru French de interior. Datorita proprietatilor autonivelante si densitatii medii, acest gel se adapteaza perfect pentru modelarea apexului, facilitand procesul.

Un alt avantaj notabil al gelului Everin este flexibilitatea sa, oferind o rezistenta exceptionala impotriva socurilor si loviturilor, in special in cantitati mici, ceea ce il face potrivit pentru unghii foarte subtiri.

Cu o calitate superioara, gelul Everin nu curge in cuticula, se pileste usor si nu afecteaza structura biologica a unghiei. Fiind compatibil cu orice solutie de pregatire, acest gel necesita aplicarea unei baze distincte, nu este 3 in 1.

Indiferent de scopul utilizarii – extensie pe sablon, formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale sau modelarea si corectarea unghiilor – gelul Everin Autonivelant Rosy Chic se dovedeste a fi alegerea ideala. Oferind un aspect ingrijit unghiilor, intarind placa unghiala si stimuland cresterea acesteia, acest gel contribuie la obtinerea unei manichiuri impecabile.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Autonivelant Rosy Chic 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *