Gel constructie Everin Autonivelant SOFT- ASH NUDE 50gr

Gelul de constructie Everin Autonivelant SOFT- ASH NUDE este potrivit pentru crearea apexului negativ sau pozitiv, dar si pentru French de interior.

Share

Descriere

Everin Autonivelant SOFT-ASH NUDE este un gel de constructie inovator, adaptat pentru a satisface diverse nevoi in estetica unghiilor. Indiferent de tipul de apex – negativ, pozitiv sau pentru stilul French de interior – gelul Everin se dovedeste a fi alegerea perfecta.

Cu o caracteristica de autonivelare si o densitate medie, acest gel de inalta calitate este proiectat pentru a oferi rezultate remarcabile. O caracteristica distinctiva este capacitatea sa de a se modela usor, permitand ajustari precise si obtinerea unui aspect perfect.

Un alt avantaj major al gelului Everin este faptul ca nu curge in cuticula, facilitand procesul de aplicare si reducand timpul de curatare ulterioara. De asemenea, se pileste cu usurinta si se usuca rapid la lampa, oferind astfel un plus de eficienta in procesul de constructie a unghiei.

Datorita densitatii sale, gelul permite modelarea apexului cu usurinta si este potrivit pentru orice tip de unghii. Fiind flexibil, acesta confera unghiei o rezistenta sporita la socuri si lovituri, ceea ce il face ideal pentru unghii subtiri. De asemenea, este important de mentionat ca gelul Everin nu afecteaza structura biologica a unghiei, fiind perfect pentru constructia si intarirea acestora.

Pentru a obtine rezultate optime, se recomanda aplicarea unei baze inainte de utilizarea gelului Everin, desi acesta nu este un produs 3 in 1. Acest gel nu doar ofera un aspect ingrijit unghiilor, ci si intareste placa unghiala, stimuland astfel cresterea sanatoasa a unghiilor.

Gelul Everin este versatil si potrivit pentru diverse scopuri, inclusiv:

– Extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungimea dorita.
– Formarea unei curbe C perfecte pentru un aspect elegant.
– Intarirea unghiei naturale pentru un rezultat durabil.
– Modelarea si corectarea unghiilor in conformitate cu preferintele individuale.

Compatibil cu orice solutie de pregatire, Everin Autonivelant SOFT-ASH NUDE se impune ca un instrument esential in arsenalul oricarui profesionist din industria esteticii unghiilor.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Autonivelant SOFT- ASH NUDE 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *