Gel constructie Everin Clear- transparent 50gr

Gelul de constructie Everin Clear- transparent cu densitate medie, proprietati de autonivelare potrivit pentru orice tip de unghie.

Share

Descriere

Gelul de constructie Everin Clear reprezinta un avans remarcabil in industria ingrijirii unghiilor, oferind o solutie versatila si de inalta calitate pentru diversele necesitati ale clientelei. Indiferent de tipul de apex – negativ, pozitiv sau French de interior – Everin Clear se dovedeste a fi alegerea perfecta.

Acest gel autonivelant impresioneaza prin densitatea sa medie, facilitand aplicarea si modelarea cu usurinta. Un avantaj distinct al acestui produs consta in faptul ca nu curge in cuticula, asigurand o aplicare precisa si profesionala. Cu o capacitate de autonivelare, acest gel elimina preocuparile legate de imperfectiunile in timpul aplicarii, oferind rezultate uniforme si estetice.

Everin Clear se remarca si prin faptul ca se pileste usor si se usuca rapid la lampa UV, economisind timp pretios in procesul de ingrijire a unghiilor. Datorita densitatii sale, gelul permite modelarea apexului cu usurinta, oferind posibilitatea de a obtine forme variate si detalii precise.

Acest gel de inalta calitate este potrivit pentru orice tip de unghii, fiind flexibil si rezistent in acelasi timp. Aceasta combinatie unica de caracteristici il face ideal pentru unghii subtiri, conferindu-le o rezistenta remarcabila la socuri si lovituri. Everin Clear nu afecteaza structura biologica a unghiei, fiind astfel o optiune sigura si eficienta pentru constructia si intarirea unghiilor.

Recomandat pentru extensia unghiei pe sablon, orice lungime, gelul Everin contribuie la formarea unei curbe C perfecte si intarirea unghiei naturale. Este, de asemenea, potrivit pentru modelarea si corectarea unghiilor, oferind un aspect ingrijit si profesionist. Este important de mentionat ca Everin Clear necesita aplicarea unei baze si nu este un produs 3 in 1, ceea ce asigura o aderenta optima si rezultate de durata.

Compatibil cu orice solutie de pregatire, gelul Everin Clear se distinge prin capacitatea sa de a intari placa unghiala si de a stimula cresterea acesteia. Prin urmare, este alegerea perfecta pentru cei care cauta nu doar rezultate estetice remarcabile, ci si ingrijirea si intarirea eficienta a unghiilor.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Clear- transparent 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *