Gel constructie Everin Forming 15gr- 07

Gelul de constructie Everin Forming 07 este un gel jeleu, usor de modelat si rezistent.

Share

Descriere

Everin Forming 07 este un gel inovator ce reprezinta o combinatie perfecta intre proprietatile unui gel cover (camuflaj) si ale unui gel de constructie tip builder. Acest gel versatil poate fi utilizat pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru French de interior, oferind rezultate remarcabile in diversele tehnici de constructie a unghiilor.

Cu o consistenta de jeleu si o densitate medie, gelul Everin Forming 07 se distinge prin calitatea superioara a compozitiei sale. Un aspect esential este faptul ca nu curge in cuticula, facilitand astfel procesul de lucru, iar prin pilirea usoara si uscarea rapida sub lampa UV, se obtine un rezultat profesional intr-un timp redus.

Datorita densitatii sale, Everin Forming 07 permite modelarea apexului cu usurinta, fiind potrivit pentru orice tip de unghii. Flexibilitatea sa ii confera o rezistenta excelenta la socuri si lovituri, iar in cantitati mici, este ideal pentru unghii foarte subtiri.

Gelul Everin respecta structura biologica a unghiei, fiind potrivit pentru constructia si intarirea acestora. Necesita aplicarea unei baze, nu fiind un gel 3 in 1, ceea ce contribuie la obtinerea unor rezultate superioare in procesul de constructie a unghiilor.

Acest gel inovator confera un aspect ingrijit unghiilor, intarind placa unghiala si stimuland astfel cresterea acesteia. Ideal pentru extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungime, Everin Forming 07 se remarca si in formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale, modelarea si corectarea unghiilor. De asemenea, poate fi folosit cu succes in utilizarea tipsurilor reutilizabile, oferind un suport stabil si rezistent pentru orice tip de design.

Everin Forming 07 redefineste standardele in domeniul constructiei unghiilor, oferind manichiuristelor si clientilor rezultate de exceptie si durabilitate pe termen lung.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Forming 15gr- 07”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *