Gel constructie Everin Forming 50gr- 04

Gel constructie Everin Forming 50gr- 04 cu o textura jeleu si flexibilitate buna pentru rezistenta ridicata la socuri.

Share

Descriere

Everin Forming 50gr-04 este un gel de constructie inovator, creat pentru a oferi rezultate remarcabile in sculptarea si intarirea unghiilor. Acest gel versatil poate fi utilizat pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru un aspect French de interior.

Cu o textura de jeleu si o densitate medie, gelul Everin se distinge prin calitatea sa superioara. Una dintre caracteristicile sale esentiale este capacitatea de a ramane in loc si de a nu curge in cuticula in timpul aplicarii. Cu o consistenta densa, permite modelarea apexului cu usurinta, oferind un rezultat precis si bine definit.

Gelul Everin se remarca si prin faptul ca se pileste usor si se usuca rapid la lampa UV sau LED. Aceasta face procesul de aplicare eficient si placut pentru tehnicieni si clienti.

De asemenea, gelul Everin este potrivit pentru orice tip de unghii, inclusiv pentru unghii foarte subtiri, datorita flexibilitatii sale. Aceasta flexibilitate confera rezistenta buna la socuri si lovituri, fara a compromite aspectul natural al unghiei.

Un alt avantaj al gelului Everin este ca nu afecteaza structura biologica a unghiei, facandu-l potrivit pentru constructia si intarirea unghiilor. Este ideal pentru stimularea cresterii placii unghiale si pentru obtinerea unor rezultate ingrijite si durabile.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda aplicarea unei baze inainte de utilizarea gelului Everin. Acest gel nu este un produs 3 in 1, dar ofera un aspect ingrijit unghiilor si contribuie la intarirea placii unghiale.

Gelul Everin este perfect pentru diverse aplicatii, inclusiv:

1. Extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungimea dorita.
2. Formarea unei curbe C perfecte pentru un aspect estetic.
3. Intarirea si consolidarea unghiei naturale.
4. Modelarea si corectarea unghiilor in diverse stiluri.
5. Folosirea tipsurilor reutilizabile pentru a obtine designuri creative si durabile.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Forming 50gr- 04”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *