Gel constructie Everin Forming 50gr- 05

Gel constructie Everin Forming 50gr- 05 tip jeleu usor de modelat ce nu curge in cuticula.

Share

Descriere

Everin Forming 50gr-05 este un gel de constructie de inalta calitate, proiectat pentru a satisface diverse nevoi in sculptura unghiilor. Cu o formula speciala de tip jeleu si o densitate medie, acest gel ofera o experienta de lucru facila si rezultate de exceptie.

Cu capacitatea sa de a fi utilizat in toate tipurile de apex – negativ, pozitiv sau pentru designul French de interior – Everin Forming 50gr-05 este un instrument versatil pentru profesionistii din domeniul manichiurii. Datorita densitatii sale medii, permite modelarea apexului cu usurinta, fara a compromite rezistenta.

Unul dintre aspectele remarcabile ale gelului Everin este calitatea sa superioara. Nu curge in cuticula, ceea ce face procesul de aplicare mai precis si mai curat. De asemenea, se pileste usor si se usuca rapid la lampa UV sau LED, oferind astfel o eficienta sporita in timpul procedurii de constructie a unghiilor.

Gelul Everin este potrivit pentru toate tipurile de unghii, indiferent de lungime sau forma. Fiind un gel flexibil, adauga o rezistenta notabila unghiilor, protejandu-le impotriva socurilor si loviturilor. Aceasta flexibilitate este benefica in special in cazul unghiilor foarte subtiri, unde se poate obtine o rezistenta optima cu cantitati mici de gel.

Un alt avantaj al gelului Everin este ca nu afecteaza structura biologica a unghiei. Este formulat sa ofere un aspect ingrijit unghiilor, sa intareasca placa unghiala si sa stimuleze cresterea acesteia in timp. Este ideal pentru constructia si intarirea unghiilor, contribuind la obtinerea unor rezultate durabile si estetice.

Pentru a beneficia de performanta maxima a gelului Everin, este recomandata aplicarea unei baze inainte de utilizare, desi nu este un gel 3 in 1. Acest aspect asigura aderenta optima si rezistenta pe termen lung.

Everin Forming 50gr-05 este perfect pentru diverse proceduri, inclusiv extensia unghiei pe sablon, formarea unei curbe C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea unghiilor. De asemenea, poate fi utilizat eficient si in combinatie cu tipsuri reutilizabile, oferind astfel o gama completa de optiuni pentru profesionistii din industria manichiurii.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Forming 50gr- 05”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *