Gel constructie Everin Forming 50gr- 06

Gel constructie Everin Forming 50gr- 06 tip jeleu potrivit pentru realizarea apexului si French-ului de interior.

Share

Descriere

Everin Forming 50gr este un gel de constructie inovator, perfect adaptat pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru unghii in stil French de interior. Cu o textura de jeleu si o densitate medie, acest gel de inalta calitate reprezinta o alegere ideala pentru profesionistii din domeniul ingrijirii unghiilor.

Caracteristicile distincte ale gelului Everin includ capacitatea sa de a nu curge in cuticula, usurinta cu care se pileste si viteza de uscare la lampa. Datorita densitatii sale, acesta permite modelarea apexului cu precizie si usurinta, oferind un rezultat impecabil.

Potrivit pentru orice tip de unghii, gelul Everin este flexibil, conferind o rezistenta remarcabila la socuri si lovituri, chiar si in cantitati mici, ceea ce il face ideal pentru unghii foarte subtiri. Un alt avantaj notabil este faptul ca Everin nu afecteaza structura biologica a unghiei, fiind potrivit pentru constructia si intarirea acestora.

Pentru a obtine rezultate optime, se recomanda aplicarea unei baze inainte de utilizarea gelului Everin; acesta nu este un gel 3 in 1. Cu aspectul sau ingrijit, gelul nu doar ofera un finisaj impecabil unghiilor, ci si intareste placa unghiala, stimuland in acelasi timp cresterea acesteia.

Gelul Everin este ideal pentru diverse aplicatii, inclusiv:

1. Extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungime.
2. Formarea unei curbe C perfecte pentru un aspect elegant.
3. Intarirea unghiei naturale pentru o rezistenta sporita.
4. Modelarea si corectarea unghiilor in diverse stiluri.
5. Utilizarea tipsurilor reutilizabile pentru o versatilitate maxima.

 

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Forming 50gr- 06”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *