Gel constructie Everin Forming Milky White 02 15 g

Everin Forming Milky White este un gel jeleu cu densitate medie potrivit pentru extensia unghiei pe sablon, formarea curbei C, intarirea unghiei naturale sau modelarea si corectarea unghiilor.

Share

Descriere

Everin Forming Milky White este un gel inovator ce redefineste experienta constructiei unghiilor, imbina cu succes caracteristicile unui gel cover (camuflaj) si ale unui gel de tip builder (constructie), oferind astfel un produs versatil si performant.

Acest gel jeleu cu densitate medie se distinge prin calitatea sa superioara. Cu capacitatea de a se adapta la diverse tipuri de apex, inclusiv negativ, pozitiv sau pentru French de interior, Everin devine alegerea perfecta pentru profesionistii din industria unghiilor.

Unul dintre punctele forte ale gelului Everin este faptul ca nu curge in cuticula, ceea ce faciliteaza procesul de aplicare. Este un gel ce se pileste usor, permitand modelarea apexului cu usurinta si oferind un aspect natural si ingrijit unghiilor.

Cu o uscare rapida la lampa, acest gel flexibil se adapteaza oricarui tip de unghii, conferindu-le rezistenta sporita impotriva socurilor si loviturilor. Desi dens, este usor de modelat, iar in cantitati mici, este ideal pentru unghii foarte subtiri, oferindu-le in acelasi timp flexibilitate si rezistenta.

Everin nu afecteaza structura biologica a unghiei, facandu-l potrivit pentru constructia si intarirea acestora. Pentru a obtine rezultate optime, se recomanda aplicarea unei baze inainte de gel, deoarece Everin nu este un gel 3 in 1.

Acest gel este ideal pentru diverse aplicatii, inclusiv extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungimea dorita. De asemenea, este perfect pentru formarea unei curbe C perfecte, intarirea unghiei naturale, precum si pentru modelarea si corectarea unghiilor. Cu capacitatea sa de a fi folosit si cu tipsuri reutilizabile, Everin devine un partener de incredere pentru orice artist al unghiilor. Cu un aspect ingrijit, intareste placa unghiala si stimuleaza cresterea acesteia, oferind rezultate remarcabile la fiecare aplicare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin Forming Milky White 02 15 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *