Gel constructie Everin SOFT- BELLE PEACH 50gr

Gel constructie Everin SOFT- BELLE PEACH 50gr autonivelant cu densitate medie.

Share

Descriere

Everin SOFT-BELLE PEACH este un gel de constructie inovator care imbina in mod remarcabil calitatile unui gel cover (camuflaj) si ale unui gel de tip builder (constructie). Cu versatilitatea sa remarcabila, acest gel poate fi utilizat pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru French de interior.

Cu o formula autonoma si o densitate medie, Everin SOFT-BELLE PEACH se autonivelizeaza in mod natural, facilitand aplicarea si modelarea. Este un gel de calitate superioara, caracterizat prin faptul ca nu curge in cuticula, se pileste cu usurinta si se usuca rapid la lampa UV sau LED.

Datorita densitatii sale, acest gel permite modelarea apexului cu usurinta, oferind rezultate precise si profesionale. Este potrivit pentru orice tip de unghii si, datorita flexibilitatii sale, ofera o rezistenta deosebita la socuri si loviri, in special in cantitati mici, ceea ce il face ideal pentru unghii foarte subtiri.

Unul dintre avantajele notabile ale gelului Everin este ca nu afecteaza structura biologica a unghiei, fiind potrivit pentru constructia si intarirea acestora. Cu toate acestea, este important de mentionat ca necesita aplicarea unei baze, nu este un produs 3 in 1.

Gelul Everin SOFT-BELLE PEACH confera un aspect ingrijit unghiilor, intarind in acelasi timp placa unghiala si stimuland cresterea acesteia. Este ideal pentru diverse aplicatii, inclusiv extensia unghiei pe sablon, orice lungime, formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea unghiilor.

Compatibil cu orice solutie de pregatire, Everin SOFT-BELLE PEACH se impune ca alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniul manichiurii si nu numai, oferind rezultate durabile si estetice remarcabile.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin SOFT- BELLE PEACH 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *