Gel constructie Everin SOFT- COLD PINK 15gr

Gel constructie Everin SOFT- COLD PINK 15gr autonivelant pentru realizarea usoara a apexului sau a french-ului de interior.
Share

Descriere

Gelul de constructie Everin SOFT-COLD PINK reprezinta o inovatie remarcabila in industria manichiurii, combinand cu succes proprietatile unui gel cover (camuflaj) cu cele ale unui gel de tip builder (constructie). Acest gel versatil se adapteaza tuturor tipurilor de apex: negativ, pozitiv sau French de interior.

Cu o formula autonivelanta si o densitate medie, gelul Everin faciliteaza procesul de modelare, oferind un control usor asupra apexului. Este conceput pentru a satisface standardele ridicate de calitate, neavand tendinta de a curge in cuticula si avand capacitatea de a fi pilat cu usurinta. Cu o uscare rapida sub lampa UV sau LED, acest gel este ideal pentru profesionistii care doresc eficienta in timpul procedurilor de manichiura.

Datorita densitatii sale, Everin permite modelarea precisa a apexului, indiferent de tipul de unghii. Flexibilitatea sa superioara ii confera rezistenta la socuri si vibratii, fiind potrivit pentru unghii subtiri sau expuse la stres mecanic. Gelul nu afecteaza structura biologica a unghiei, facandu-l potrivit pentru constructia si intarirea acestora.

Everin necesita aplicarea unei baze inainte de utilizare, oferind o aderenta optima si prevenind eventuala descuamare. Este un gel ideal pentru extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungimea dorita. De asemenea, se preteaza perfect pentru formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea oricarui tip de unghii.

Compatibilitatea gelului Everin cu orice solutie de pregatire adauga la versatilitatea sa, oferind manichiuristelor posibilitatea de a personaliza procedura in functie de preferinte. Oferind un aspect ingrijit unghiilor si intarind placa unghiala, acest gel stimuleaza, de asemenea, cresterea sanatoasa a unghiilor. Cu toate aceste caracteristici, gelul Everin SOFT-COLD PINK reprezinta o alegere ideala pentru profesionistii din domeniul esteticii unghiilor.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin SOFT- COLD PINK 15gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *