Gel constructie Everin SOFT- CORAL PIXEL 50gr

Gelul de constuctie Everin SOFT- CORAL PIXEL este ideal pentru realizarea apexului negativ, pozitiv sau pentru french-ul de interior.

Share

Descriere

Gelul de constructie Everin SOFT-CORAL PIXEL reprezinta o solutie de inalta calitate pentru modelarea si intarirea unghiilor. Potrivit pentru toate tipurile de apex, inclusiv negativ, pozitiv si French de interior, acest gel se distinge prin caracteristici remarcabile.

Fiind autonivelant si avand o densitate medie, Everin SOFT-CORAL PIXEL este usor de utilizat pentru modelarea apexului, oferind un rezultat precis si uniform. Acest gel premium nu curge in cuticula, se pileste cu usurinta si se usuca rapid la lampa UV sau LED.

Gelul este adaptat pentru orice tip de unghii, iar flexibilitatea sa il face potrivit pentru rezistenta la socuri si loviri, mai ales in cantitati mici, fiind ideal pentru unghii subtiri. In acelasi timp, nu afecteaza structura biologica a unghiei, fiind perfect pentru constructia si intarirea acestora.

Everin SOFT-CORAL PIXEL necesita aplicarea unei baze, oferind un aspect ingrijit unghiilor si contribuind la intarirea placii unghiale, stimuland astfel cresterea sanatoasa a acestora. De asemenea, este compatibil cu orice solutie de pregatire, conferind astfel flexibilitate in procesul de aplicare.

Gelul Everin este ideal pentru diverse proceduri, inclusiv extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungimea dorita, formarea unei curbe C perfecte, intarirea unghiei naturale sau modelarea si corectarea unghiilor. Cu o rezistenta superioara si un aspect profesional, acest gel reprezinta o alegere excelenta in domeniul constructiei de unghii.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin SOFT- CORAL PIXEL 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *