Gel constructie Everin SOFT- LATTE BEIGE 15gr

Gel constructie Everin SOFT- LATTE BEIGE 15gr ideal pentru o manichiura impecabila.

Share

Descriere

Gelul de constructie Everin SOFT-LATTE BEIGE 50g reprezinta o alegere excelenta pentru profesionistii din domeniul manichiurii datorita capacitatii sale de a combina avantajele unui gel de acoperire (camuflaj) cu cele ale unui gel de constructie.

Gelul de constructie Everin SOFT-LATTE BEIGE 15gr reprezinta o solutie inovatoare in lumea manichiurii, imbinand cu succes calitatile unui gel cover (camuflaj) si ale unui gel de tip builder (constructie). Cu o versatilitate remarcabila, acest gel poate fi utilizat pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru French de interior.

Principala sa caracteristica este autonivelarea, insotita de o densitate medie, conferind astfel un echilibru perfect in aplicare. Gelul Everin se distinge prin calitatea superioara, nefiind predispus sa curga in zona cuticulei. De asemenea, este usor de pilire si se usuca rapid la lampa UV sau LED.

Datorita densitatii sale, acest gel permite modelarea apexului cu usurinta, adaptandu-se oricarui tip de unghie. Fiind un gel flexibil, ofera o rezistenta deosebita la socuri si lovituri, in special in cantitati mici, fiind potrivit pentru unghii foarte subtiri.

Un aspect esential al gelului Everin este faptul ca nu afecteaza structura biologica a unghiei, fiind astfel potrivit pentru constructia si intarirea acestora. Necesita aplicarea unei baze distincte si nu este un gel 3 in 1, ceea ce contribuie la rezultatele profesionale obtinute.

Gelul Everin contribuie la obtinerea unor unghii cu un aspect ingrijit, intarind in acelasi timp placa unghiala si stimuland cresterea acesteia. Este ideal pentru diverse aplicatii, inclusiv extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungime, formarea unei curbe C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea unghiilor existente.

Compatibil cu orice solutie de pregatire, gelul Everin SOFT-LATTE BEIGE 15gr este alegerea perfecta pentru profesionistii din industria manichiurii, aducand un plus de calitate si versatilitate in procesul de ingrijire a unghiilor.
Datorita densitatii sale, gelul Everin permite modelarea apexului cu usurinta si se potriveste pentru orice tip de unghii. Flexibilitatea sa il face potrivit pentru unghii subtiri, oferind in acelasi timp rezistenta la socuri si lovituri.

De asemenea, gelul Everin respecta structura biologica a unghiei si este ideal pentru constructia si intarirea acestora. Cu toate acestea, este important de mentionat ca necesita aplicarea unei baze distincte si nu este un produs 3 in 1.

Prin utilizarea gelului Everin, veti obtine nu doar un aspect ingrijit al unghiilor, ci si intarirea placii unghiale, stimuland astfel cresterea sanatoasa a acestora. Gelul este potrivit pentru diverse proceduri, inclusiv:

– Extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungimea dorita.
– Formarea unei curbe C perfecte pentru un rezultat estetic impecabil.
– Intarirea unghiei naturale, conferindu-i rezistenta si durabilitate.
– Modelarea si corectarea formei unghiilor.

Compatibilitatea gelului Everin cu orice solutie de pregatire completeaza gama sa de avantaje, oferind profesionistilor din domeniul nail art o optiune fiabila si eficienta pentru diversele lor necesitati.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin SOFT- LATTE BEIGE 15gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *