Gel constructie Everin SOFT- LATTE BEIGE 50gr

Gel constructie Everin SOFT- LATTE BEIGE 50gr cu o textura autonivelanta pentru o manichiura perfecta.

Share

Descriere

Gelul de constructie Everin SOFT-LATTE BEIGE 50g reprezinta o alegere excelenta pentru profesionistii din domeniul manichiurii datorita capacitatii sale de a combina avantajele unui gel de acoperire (camuflaj) cu cele ale unui gel de constructie.

Cu o versatilitate remarcabila, gelul Everin poate fi utilizat pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru realizarea unui French de interior. Caracterizat printr-un nivel optim de autonivelare si o densitate medie, acest gel de inalta calitate se distinge prin faptul ca nu curge in cuticula, este usor de pilat si se usuca rapid sub lampa UV.

Datorita densitatii sale, gelul Everin permite modelarea apexului cu usurinta si se potriveste pentru orice tip de unghii. Flexibilitatea sa il face potrivit pentru unghii subtiri, oferind in acelasi timp rezistenta la socuri si lovituri.

De asemenea, gelul Everin respecta structura biologica a unghiei si este ideal pentru constructia si intarirea acestora. Cu toate acestea, este important de mentionat ca necesita aplicarea unei baze distincte si nu este un produs 3 in 1.

Prin utilizarea gelului Everin, veti obtine nu doar un aspect ingrijit al unghiilor, ci si intarirea placii unghiale, stimuland astfel cresterea sanatoasa a acestora. Gelul este potrivit pentru diverse proceduri, inclusiv:

– Extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungimea dorita.
– Formarea unei curbe C perfecte pentru un rezultat estetic impecabil.
– Intarirea unghiei naturale, conferindu-i rezistenta si durabilitate.
– Modelarea si corectarea formei unghiilor.

Compatibilitatea gelului Everin cu orice solutie de pregatire completeaza gama sa de avantaje, oferind profesionistilor din domeniul nail art o optiune fiabila si eficienta pentru diversele lor necesitati.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin SOFT- LATTE BEIGE 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *