Gel constructie Everin SOFT- MIDNIGHT PURPLE 50gr

Gel constructie Everin SOFT- MIDNIGHT PURPLE 50gr pentru o manichiura impecabila.

Share

Descriere

Everin SOFT-MIDNIGHT PURPLE este un gel de constructie inovator care reuneste intr-un singur produs calitatile unui gel cover (camuflaj) si ale unui gel de tip builder (constructie). Disponibil in nuanta vibranta Midnight Purple, acest gel ofera versatilitate si performanta pentru diverse tipuri de aplicatii.

Acest gel poate fi utilizat pentru toate tipurile de apex, inclusiv negativ, pozitiv sau pentru French de interior, oferind astfel posibilitatea de creatie a unei game variate de modele. Cu proprietati autonivelante si o densitate medie, Everin SOFT-MIDNIGHT PURPLE se adapteaza usor la unghii, facilitand procesul de modelare.

Calitatea superioara a acestui gel se reflecta in caracteristicile sale. Nu curge in cuticula, ceea ce simplifica procesul de aplicare, iar timpul de uscare la lampa este rapid. De asemenea, se pileste cu usurinta, permitand modelarea precisa a apexului. Datorita densitatii sale, acest gel ofera rezistenta si sustinere in modelare, fiind potrivit pentru orice tip de unghii.

Flexibilitatea notabila a gelului Everin asigura o rezistenta exceptionala la socuri si loviri, facandu-l potrivit pentru unghii subtiri. Nu afecteaza structura biologica a unghiei si este ideal pentru constructia si intarirea acestora.

Pentru a obtine rezultate optime, este recomandata aplicarea unei baze inainte de utilizarea gelului Everin, eliminand necesitatea unui produs 3 in 1. Acest gel confera un aspect ingrijit unghiilor, intarind in acelasi timp placa unghiala si stimuland cresterea acesteia.

Everin SOFT-MIDNIGHT PURPLE este alegerea perfecta pentru diverse aplicatii, inclusiv extensia unghiei pe sablon, formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea unghiilor. Compatibil cu orice solutie de pregatire, acest gel se integreaza perfect in rutina de ingrijire a unghiilor, oferind rezultate profesionale si de lunga durata.

Informații suplimentare

Brand

Everin

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel constructie Everin SOFT- MIDNIGHT PURPLE 50gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *