Gel UV 2M – Smart Competition Pink Glass 15gr

Share

Descriere

Gel UV de construcție roz transparent, multifuncțional, maleabil și cu aderență puternică. Este un gel UV multifuncțional deoarece are rol de gel de bază, de construcție, dar și de modelare. Este dens, dar nu autonivelant. In schimb, este foarte ușor de modelat fiindcă răspunde foarte bine chiar și la cele mai mici atingeri ale pensulei. Se poate modela îndelung, până la introducerea în lampă, fapt care îl face ideal de folosit chiar și în zilele calde de vară. Înainte de aplicare se folosesc soluțiile de pregătire pentru unghii.
Profesioniștii pot construi cu el, unghii extreme în timp record, fiind un aliat de nădejde în cadrul competițiilor prefesionale.
 
Proprietățile sale inedite ajută la construirea unor unghii perfecte chiar și în cele mai grele circumstanțe.  
 
Se polimerizează în lampa UV timp de 2 minute, respectiv 1 minut în lampa UV/Led, dar țineți cont și de puterea lămpii dumneavoastră. Atenție, poate da senzație de căldură!
 
Atenție la modul de lucru și depozitare al gelurilor!
Protejați-le de lumina directă a soarelui și aveți grijă să nu le expuneți la lumina UV, deoarece se pot polimeriza cu mare ușurință. Feriți-le și de lumina soarelui difuză sau non-directă, deoarece și aceasta poate declanșa procesul de polimerizare, și poate duce la formarea unei pelicule de gel polimerizat în recipient.
 
Cantitatea netă: 15gr.

Informații suplimentare

Brand

2M Beauty

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel UV 2M – Smart Competition Pink Glass 15gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *