Gel uv Base One Cover-Camuflaj 100g

Share

Descriere

Indrazneste sa fii UNICA! Iar daca timiditatea inca te impiedica sa adopti stilul vestimentar sau coafura care te reprezinta, incepe cu pasi mici: exprima-ti feminitatea si personalitatea prin intermediul manichiurii permanente cu produsele profesionale Base One.

Paleta variata de nuante, de la gelurile UV clasice la cele mate, de la cele pastelate la cele metalice, culorile intense, puternice, vibrante iti va rasfata unghiutele si le va proteja, iti va da mai multa incredere in tine.

Foarte apreciat si intens achizitionat de specialistele in manichiura datorita calitatii sale si cantitatii in care este disponibil, Gel uv Base One Cover-Camuflaj 100g este un gel UV intr-o nuanta naturala de roz, cu densitate medie si o foarte buna aderenta la unghia naturala, careia ii acopera perfect striurile si denivelarile, extinzand optic patul unghial. In culoare apropiata nuantei pielii, imitand foarte bine unghia naturala, oferindu-i insa rezistenta si flexibilitate, gelul UV este perfect pentru retusarea unghiilor rupte, a celor patate sau roase, potrivit fiind atat pentru lucrul pe unghiile naturale sau tips, cat si pentru prelungirea pe sablon.

Valabil 12 luni din momentul deschiderii, prietenos cu unghia, autonivelant si foarte usor de modelat, Gelul UV Base One Cover-Camuflaj este recomandat atat expertelor din saloanele profesionale, cat si incepatoarelor, care vor sa experimenteze de acasa realizarea propriei manichiuri permanente. Acesta este si motivul pentru care produsul este disponibil in variantele de 15g, 50g si 100 g!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel uv Base One Cover-Camuflaj 100g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *