Lampa UV LED – Cea mai buna alegere pentru o manichiura perfecta

Manichiura este cartea noastra de vizita si, fara indoiala, ea trebuie sa fie impecabila indiferent de sezon sau in orice moment. Lampa UV LED este unul dintre aparatele nelipsite in cazul unghiilor tehnice, iar alegerea ei trebuie sa fie una potrivita.

Unghiile lungi sunt un simbol al feminitatii, iar barbatii acorda o deosebita atentie mainilor ingrijite. Chiar daca iti realizezi singura manichiura acasa, trebuie sa stii ca cea mai buna alegerea este achizitionarea lampii UV LED.

In cazul lampii UV, trebuie sa stii ca tuburule fluorescente se uzeaza intr-un timp destul de scurt si necesita schimbare periodica. Pe de alta parte, nici nu mai ofera acelasi randament precum lampa LED. Cea din urma este o solutie mai eficienta, dar si durabila. In plus, este indicata pentru toate tipurile de geluri pe care gasiti inscriptionat semnul UV.

Cum folosesti lampa UV sau LED?

Dupa ce ati achizitionat lampa UV sau LED, trebuie sa invatati cum sa o utilizati corect. Inainte de a comanda trebuie sa va asigurati, in primul rand, ca optati pentr modelul potrivit necesitatilor voastre.

In functie de materialele cu care lucrati, lampa trebuie sa fie suficient de puternica pentru a asigura o uscare eficienta. In plus, daca intentionati sa realizati si pedichiura, atunci asigurati-va ca partea de jos a lampii va fi detasabila.

Cand simtiti ca gelul arde in lampa trebuie sa stiti ca este un semn clar ca unghia a fost pilita excesiv, iar intreaga suprafata este sensibilizata. Nu trebuie sa indurati acest sentiment, ci doar scoateti mana din lampa cateva secunda pana va trece senzatia de arsura. Repetati procedeul daca esste necesar pana ce gelul se va intari complet.

Cum alegeti o lampa UV LED de calitate?

Lampile UV LED pot fi gasite atat in saloanele de infrumusetare, cat si la manichiuristele care lucreaza pe cont propriu. Se bucura de o notorietate foarte buna, iar acest lucru se datoreaza performantelor pe care le-a obtinut.

Este important, in primul rand, sa achizitionati lampa dintr-un magazin de incredere, ce isi respecta clientii, ofera garantie produselor si asigura o buna comunicare magazin-client.

Pentru a economisi timp si a accelera procesul, puteti opta pentru o varianta duala, in cadrul careia puteti introduce ambele  maini.

Analizati si durata de viata a LED-urilor, precum si numarul lor. Este important sa aiba o durata de viata cat mai mare, sa dispuna de cat mai multe LED-uri amplasate uniform in interiorul acesteia pentru o uscare eficienta a produselor.

Iata si cateva recomandari bune pe care le poti lua in considerare:

Lampa UV LED 54W ULTIMATE PRO

Verifica stoc si pret

Lampa uv/led SUN669-48W

 

Lampa UV LED SUN-X Plus

Verifica stoc si pret

Lampa SUN2C Dual Light 405 NM

Verifica stoc si pret

 

Mai mult modele de lampi UV LED bune la preturi variate, puteti gasi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *