Lampa UV Profesionala DIGITAL SUPREME 36W – LUXORISE Germania cu Timer, Senzor si Display Digital

Share
Categorie:

Descriere

Lampa UV Profesionala DIGITAL SUPREME 36W – LUXORISE Germania este o lampa pentru unghii de calitate premium, dedicata profesionistilor, pentru uscarea rapida a oricarui tip de gel UV si oja semipermanenta.

Fiind foarte incapatoare si datorita posibilitatii de a-i detasa fara efort placa de suport, lampa Digital Supreme este adecvata atat pentru realizarea manichiurii, cat si a pedichiurii.

Lampa UV Profesionala DIGITAL SUPREME 36W este dotata cu display digital de dimensiune mare, timer (ce poate seta timpul de uscare la 30s, 60s, 90s, 120s, 150s, 180s, 210s, 240s) si senzor de miscare in interior, ce detecteaza prezenta.

E o lampa solida, realizata din materiale rezistente si are un design modern. In interiorul lampii exista suprafete reflectorizante de tip oglinda, ce sporesc eficacitatea neoanelor.

Sunt incluse 4 neoane de 9W clasice ce asigura o uscare a gelurilor si ojelor semipermanente intr-un interval de 120 – 180 secunde.Optional pot fi adaugate, cu ajutorul selectorului de mai sus, neoane LED UV 9W LUXORISE Germania de ultima generatie. Ele miscoreaza timpul de uscare a gelurilor si ojelor semipermanente pana la 30 de secunde (au o durata de viata de peste 10 ori mai mare decat neoanele UV clasice).

Lampa se foloseste setand mai intai timpul de actiune, senzorul va activa apoi neoanele imediat ce ai introdus mana in interiorul lampii.

Pachetul contine o lampa UV profesionala si 4 neoane UV de 9W clasice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa UV Profesionala DIGITAL SUPREME 36W – LUXORISE Germania cu Timer, Senzor si Display Digital”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *