Nail Prep Allepaznokcie 15ml

Share

Descriere

Nail Prep îl pregătește în mod excepțional, precis și sigur, fără a deteriora stratul natural de unghii pentru alte părți ale manichiurii. Produsul perfect fără acid pentru plăci dificile, predispuse la bule de aer și stropiri. Ajută la închiderea cuticulelor unghiilor și la maximizarea aderenței produselor de coafare la unghia naturală.

Nail Prep Alle – preparat pentru degresarea plăcii de unghii 15ml

Un preparat care degresează puternic placa de unghii cu o formulă unică – Folosiți-l ca prim pas în coafarea unghiilor!

Nail Prep o pregătește în mod excepțional de precis și sigur, fără a deteriora stratul natural de unghii pentru alte părți ale manichiurii. Produsul perfect fără acid pentru plăci dificile predispuse la bule de aer și stropi. Ajută la închiderea cuticulelor unghiilor și la maximizarea aderenței produselor de coafare la unghia naturală.

Îndepărtează perfect umezeala și impuritățile de pe unghie, crescând aderența produselor de coafat în orice tehnică – acrilic, acrilic, gel, hibrid etc.

Preparatul este închis într-o sticlă frumoasă, cu o perie special selectată, care vă permite să aplicați cantitatea perfectă de produs. Foarte eficient, nu necesită spălare, nu afectează pH-ul natural al plăcii de unghii, ceea ce îl face sigur.

Instrucțiunile de utilizare:

Înainte de a aplica Nail Prep, matați placa de unghii cu o pila sau un bloc de lustruire pentru ao pregăti pentru coafarea unghiilor și pregătiți cuticulele cu o mașină de frezat din tot epiteliul. Curățați bine suprafața unghiei de praf. Apoi, într-o cantitate mică, aplicați preparatul cu o perie ușor drenată pe unghii și așteptați să se usuce preparatul. După evaporarea produsului, putem proceda la coafarea unghiilor cu tehnica aleasă.

Aderență maximă și durabilitate a oricărui stil!

Informații suplimentare

Brand

Allepaznokcie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nail Prep Allepaznokcie 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *