Oja semipermanenta Cupio To Go! Noir Collection – Twilight

Oja semipermanenta Cupio To Go! Noir Collection – Twilight intr-o nuanta de gri inchis pentru o manichiura perfecta.

Share

Descriere

Oja semipermanenta Cupio To Go! din colectia Noir – Twilight este mai mult decat un simplu produs de ingrijire a unghiilor. Este o poveste nescrisa de eleganta si gratie, care invita fiecare femeie sa-si descopere si sa-si celebreze frumusetea si puterea interioara.

Noir Collection este o manifestare a elegantei si stilului, dar si a puterii si increderii interioare pe care o poarta fiecare femeie contemporana in sufletul ei. Este o calatorie catre redescoperirea si celebrarea sinelui autentic, intr-un tribut adus feminitatii moderne.

Avantajele ojei semipermanente Cupio To Go! sunt evidente:

1. Rezistenta indelungata: Aceasta oja combina usurinta aplicarii unui lac de unghii cu rezistenta unui gel UV, asigurand un aspect impecabil timp de 4-6 saptamani.

2. Flexibilitate in aplicare: Culorile pot fi aplicate intr-unul sau doua straturi, oferind posibilitatea de a obtine nuante intense sau subtile. Se pot folosi atat pentru manichiura clasica, cat si pentru cea cu apex.

3. Compatibilitate cu alte tehnici: Culorile din gama Cupio To Go! sunt compatibile cu manichiurile realizate cu acryl sau gel, daca se foloseste un gel de finish flexibil.

4. Ideal pentru utilizare profesionala sau personala: Pot fi folosite cu succes atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa, de catre femeile care prefera sa-si faca singure manichiura.

Modul de aplicare simplu si eficient:

1. Pregatirea unghiei: Se pregateste unghia naturala conform metodei standard, urmand pasii de baza pentru obtinerea unei suprafete netede si curate.

2. Aplicarea baza: Se aplica un strat de Base Lac Cupio To Go!, care se usuca rapid in lampa LED sau UV.

3. Aplicarea culorii: Se aplica doua straturi de culoare, alternand cu timp de uscare intre ele. Timpul de uscare este scurt, iar rezultatul este intens si uniform.

4. Sigilarea si finisarea: Se aplica un strat de Top Coat Gel Lac pentru a proteja culoarea si a obtine un luciu perfect. Dupa uscare, se indeparteaza stratul lipicios cu Cleaner.

Modul de indepartare simplu si eficient:

Oja poate fi indepartata fie prin dizolvare, folosind lichidul special Soak Off Remover sau acetona pura, fie prin inmuiere. In ambele cazuri, reziduurile de produs se indeparteaza cu usurinta, oferind un proces de curatare eficient si delicat.

In concluzie, oja semipermanenta Cupio To Go! din colectia Noir – Twilight este un partener de infrumusetare de incredere, care imbina eleganta cu puterea si ofera fiecarei femei posibilitatea de a-si exprima frumusetea si individualitatea.

Informații suplimentare

Brand

Cupio

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oja semipermanenta Cupio To Go! Noir Collection – Twilight”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *