Oja Semipermanenta Zolla Hema Free Natural Nude 010 – 7.3ml

Oja Semipermanenta Zolla Hema Free Natural Nude 010 pentru o manichiura eleganta si discreta, fara HEMA.

Share

Descriere

Oja Semipermanenta Zolla Hema Free Natural Nude 010 este un produs inovator si versatil, creat pentru a aduce un plus de frumusete si rafinament fiecarei manichiuri. Formulata fara Hema (Hydroxyethyl Methacrylate), un alergen cunoscut in industria ojei, aceasta oja este perfecta pentru a oferi un aspect natural si elegant unghiilor tale, fara riscul de reactii alergice.

Destinata atat pentru utilizarea in saloanele profesioniste, cat si pentru a fi folosita in confortul casei, aceasta oja semipermanenta promite sa transforme simpla aplicare intr-o experienta placuta si rezultate spectaculoase.

Modul de utilizare al Ojei Semipermanente Zolla Hema Free Natural Nude 010 este simplu si eficient, asigurand o aplicare precisa si un rezultat impecabil:

1. Incepeti prin a impinge delicat cuticulele folosind un pusher sau un betisor de portocal, pentru a pregati suprafata unghiei.

2. Curatati cuticulele cu ajutorul unei freze, utilizand un bit flacara/picatura (cu un diametru intre 1.8 – 2.3), pentru a asigura o aderenta optima a ojei.

3. Matuiti usor suprafata unghiei naturale cu un buffer sau o pila cu granulatie de 240 grit, pentru a uniformiza textura si a pregati unghia pentru aplicarea ojei.

4. Eliminati praful rezultat in urma matuirei, folosind o perie sau spalandu-va pe maini si apoi stergand cu un cleaner, pentru a asigura o aderenta maxima a ojei.

5. Aplicati Nail Prep/dehidrator pe intreaga suprafata a unghiei, pentru a elimina excesul de grasime si a pregati unghia pentru aplicarea ojei.

6. Aplicati primerul fara acid intr-un strat subtire, la o distanta de aproximativ 1 mm de cuticula si falduri, pentru a asigura aderenta optima a ojei semipermanente.

7. Aplicati stratul de baza sau gelul (in functie de preferintele si necesitatile tale) intr-un strat foarte subtire si uniform, evitand contactul cu cuticula si faldurile, apoi uscati in lampa conform timpilor de polimerizare specificati pentru produsul utilizat.

8. Aplicati Oja Semipermanenta Zolla Hema Free Natural Nude 010 intr-un strat uniform si subtire, asigurandu-va ca acoperiti intreaga suprafata a unghiei, apoi polimerizati in lampa conform instructiunilor de utilizare.

9. Continuati procesul aplicand straturi suplimentare de material, in functie de efectul si intensitatea dorita pentru manichiura finala.

Cu Oja Semipermanenta Zolla Hema Free Natural Nude 010, veti putea crea unghiute interesante si atragatoare in doar cativa pasi simpli, bucurandu-va de un rezultat impecabil si de o manichiura durabila si eleganta, fara riscul reactiilor alergice asociate cu alergenii din industria ojei.

Informații suplimentare

Brand

Zolla

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oja Semipermanenta Zolla Hema Free Natural Nude 010 – 7.3ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *