Pila Electrica Portabila Revolution PRO – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, Roz

Share
Categorie:

Descriere

Pila Electrica Portabila Revolution PRO – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, Roz este o pila electrica cu viteza de pana la 30.000 RPM. Creata pentru tehnicienii de unghii care isi doresc putere si portabilitate in acelasi timp.

Datorita formei ergonomice si a dimensiunilor sale, aceasta pila electrica poate fi transportata cu usurinta pana la domiciliul clientului. Functia de incarcare a bateriei permite utilizarea sa timp de aprox. 5 ore.

Adecvata pentru dreptaci sau stangaci, poate fi folosita pentru diverse operatii de constructie, infrumusetare si ingrijire a unghiilor naturale sau tehnice. Foloseste-o pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definirea patului unghial.

Pila este dotata cu sistem de control al vitezei, comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie) si LED de incarcare. Vazuta ca una din cele mai eficiente pile electrice de unghii, aparatul aduce rezultate profesionale.

Mandrina sa e acoperita cu un invelis de silicon, sustinand astfel o utilizare confortabila. Are un varf subtire, ce opereaza fin, fara vibratii.

Pila Electrica Portabila Revolution PRO – LUXORISE Germania lucreaza silentios si eficient, fiind recomandata atat profesionistilor, cat si pentru uzul personal.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice:

  • Viteza: 0-30.000 RPM
  • Putere: 18 W
  • Capacitate baterie: 1200 mAh
  • Timp de utilizare: 5 ore
  • Culoare: Roz
  • Dimensiuni: 14 x 7,3 x 3,5 cm
  • Sens rotatie FWD / REV
  • Cod produs: LUX-999 PRO

Pachetul contine:

– freza electrica

– set de capete freza

– mandrina

– instructiuni de utilizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pila Electrica Portabila Revolution PRO – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, Roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *