Pila electrica profesionala PowerPRO Ultra – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, Roz

Share
Categorie:

Descriere

Pila electrica profesionala PowerPRO Ultra – LUXORISE Germania este o  pila electrica puternica (30.000 RPM), pentru manichiura si pedichiura, recomandata saloanelor de infrumusetare si tehnicienilor de unghii.

Unitatea centrala cu design actual este realizata din materiale de calitate, mandrina cu elemente metalice fiind una robusta si usor de utilizat. Pila electrica profesionala PowerMAX Ultra – LUXORISE Germania este adecvata pentru multiple operatiuni: pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definire a patului unghial.

Este dotata cu sistem de control al vitezei, tehnicianul poate alege cu usurinta viteza de lucru cu ajutorul butonului de reglaj, are protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Mandrina puternica a acestei pile electrice lucreaza silentios, fara vibratii.
Pentru un mai mare confort, pila electrica poate fi actionata cu ajutorul pedalei incluse.

Pachetul contine: o pila electrica profesionala, mandrina, pedala, 6 varfuri de polizare, 6 capete de slefuit, un manual de utilizare.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice:

  • Viteza: 30.000 RPM
  • Putere: 30 W
  • Culoare: Roz
  • Dimensiune: 11,8 x 15,5 x 7,1
  • Sens rotatie FWD / REV
  • Cod produs: LUX-3800 PRO


Pachetul contine:

– freza electrica

– set de capete freza

– pedala

– suport mandrina

– instructiuni de utilizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pila electrica profesionala PowerPRO Ultra – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, Roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *